Bungie hint naar nieuw ras in Destiny 2

Bungie hint naar nieuw ras in Destiny 2

Ontwikkelaar Bungie hint met een audioclip naar een mogelijk nieuw ras voor Destiny 2.

De audioclip werd afgelopen vrijdag op het officiële Twitter-account van Destiny 2 geplaatst. Er zijn vooral veel achtergrondgeluiden te horen, onder andere van schepen.

Daarnaast zijn in de illustratie van de audioclip 91 pilaren te zien, die samen de vorm van enkele piramides aannemen. Het is bij fans bekend dat Bungie achter de schermen al geruime tijd werkt aan het ras achter de piramideschepen. Destiny 2 eindigde met de aankomst van dit ras. Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat dit ras aan de game toegevoegd gaat worden.

Fans speculeren ondertussen er op los. Zo zou het geen toeval zijn dat de illustratie van de audioclip 91 pilaren bevat. 91 dagen na het plaatsen van de audioclip zou betekenen dat het ras op 8 september wordt toegevoegd. Destiny-uitbreidingen worden regelmatig in september gelanceerd.

Veel meer is er vooralsnog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Spelen mensen dit nog ja? XD

0
test

@mephisto93 Af en toe nog wel maar iedereen die ik spreek is inmiddels niet meer tevreden met de manier waarop de game veranderd is.

0

@melody ik ben vooral tegen hoe Bungie zen Day1 players behandeld. Ik ben gestopt na de eerste 2 dlc's van D2....en nu is het allemaal gratis. Weer 100 euro door de gootsteen gespoelt -.-

0
test

Ben hier inmiddels al een poos mee gestopt. Af en toe probeer ik het nog wel even, alleen maar om er vervolgens achter te komen dat er WEER een expansion uit is die ik moet gaan kopen om mee te kunnen doen. bovendien, hoe vloeiend het ook speelt, de glans is er wel vanaf voor mij.

0

Aanbevolen voor jou