'Bully 2 was intern speelbaar bij Rockstar'

'Bully 2 was intern speelbaar bij Rockstar'

Bully 2 zou ooit intern speelbaar zijn geweest bij ontwikkelaar Rockstar.

Dat claimt VideoGamesChronicle te hebben gehoord van bronnen dicht bij Rockstar. Rockstar New England zou een jaar tot achttien maanden hebben besteed aan de ontwikkeling van het spel. Dit zou tussen 2010 en 2013 zijn gebeurd.

Een erg klein gedeelte van de game zou een tijdje speelbaar zijn geweest binnen Rockstar en hebben gedraaid op Rage, de engine van de studio. De ontwikkeling zou echter "als een kaars zijn uitgegaan". "Het bestond, het was speelbaar, het is alleen jammer dat de ontwikkeling nooit echt verder kwam."

Het verhaal had wederom moeten draaien om Jimmy en diverse personages uit het eerste spel hadden wederom hun opwachting moeten maken. Een tweede bron zou aan de website hebben gemeld dat men niet kon bepalen waar het spel zich af zou spelen: gedeeltelijk mogelijk op school of op de universiteit. Wel zou het spel zijn begonnen in het huis van Jimmy's stiefvader aan het einde van een schooljaar.

Rockstar heeft niets van het bovenstaande bevestigd. Het is ook niet duidelijk of men daarna aan de ontwikkeling van een nieuwe versie van Bully 2 is begonnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bully was echt vet! Als daar een deeltje 2 van zou uitkomen is dat een dag 1 aankoop voor mij 👍🏻

0

Aanbevolen voor jou