Blueprints vervangen lootboxes vanaf 4 december in Rocket League

Blueprints vervangen lootboxes vanaf 4 december in Rocket League

Vanaf 4 december worden lootboxes door Blueprints vervangen in Rocket League.

Dat laat Psyonix in een tweet weten. Eerder dit jaar kondigde de ontwikkelaar het nieuwe systeem al aan. Nadat een wedstrijd van Rocket League gespeeld is, heeft de speler de kans om een blauwdruk te krijgen. De blauwdruk laat precies zien om welk item het gaat en de prijs die ervoor betaald wordt, daarmee weet de gebruiker altijd wat hem te wachten staat. De gebruiker kan kiezen welke blauwdrukken er wel en niet worden gebruikt en wordt het controversiële gok-element van lootboxes vermeden.

Daarnaast komt met de update van 4 december een nieuwe afwisselende Item Shop. Deze winkel moet een grote variatie aan items hebben. Zo kan de gebruiker Legacy Crate-content kopen, die hij wellicht eerder heeft misgelopen. Om deze items en de blauwdrukken te kopen, kan er gebruik worden gemaakt van de nieuwe valutavorm genaamd Credits. Deze Credits vervangen de voorheen gebruikte Keys als betaalsysteem.

Rocket League is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Ik heb gisteren ook al op je reactie in het The Witcher-nieuwtje gereageerd. Daar vond ik je ook overmatig offensief reageren op een verder vrij onschuldig nieuwtje. Maar zal het ook hier doen. Het nieuws is de releasedatum van de Blueprints/update. Niet het feit dat wat de Blueprints inhouden; dat heeft inderdaad al op de site gestaan. Ik meld ook in het nieuwtje dat dit al bekend was. De releasedatum is wel degelijk nieuws. We staan bij Gamer.nl altijd open voor kritiek en correcties waar dat terecht is. Verder nog iets?

0
test

@MichelMusters ik ben wel blij dat het op de site staat. Eindelijk is de datum bekend en voor mij nog even een reminder. Ik ga mij verder ook niet storen als er ergens een keer een dubbel bericht staat overigens. Wat ik eigenlijk nooit zie....

0
test

@MichelMusters Fijn dat jullie ook je grenzen aangeven. Helemaal niks mis mee. Goed gedaan :-)

0

@denver Hij heet Michel en geen Michiel denver. Het zou je sieren dat als je kritiek levert op iemand zijn schrijven o.i.d. je in ieder geval zijn naam goed spelt.

0
test

@denver Als het nieuws je allemaal niet aanstaat, wat doe je dan hier nog? (Een oprechte vraag, geen aanval op jou.)

0
test

@denver Fatsoenlijk en respectvol blijven is wellicht wel een aandachtspunt voor jou. Je kan je kritiek ook uiten in een vraag vorm of iets positiever. De Game scene moet leuk blijven en je houding is dan naar mijn mening best ongepast. Zoals mijn oma altijd zei als je niks positiefs hebt te melden kan je soms beter je mondje houden. :-)

0
test

@denver Trollololololol Waarom reageren mensen nog op deze gast?!

0

@Michel, laat maar lekker joh. ON; hoewel ik tegen micro transacties en DLC’s ben, is dit wel een positieve ontwikkeling. Ik snap ook wel dat het (of een...) systeem zal blijven bestaan om extra cash te genereren, maar het is nu geen gokken meer.

0

Aanbevolen voor jou