Blizzcon moet volgend jaar terugkeren

Blizzcon moet volgend jaar terugkeren

Het is de bedoeling dat Blizzcon in 2023 terugkeert.

Dat heeft directeur Mike Ybarra bevestigd aan de Los Angeles Times. "We hebben eerder al aangekondigd dat we Blizzcon pauzeren terwijl we de toekomst van het evenement opnieuw uitvinden. Maar we willen wel terugkeren naar een live evenement dat ons de mogelijkheid geeft om de community in het zonnetje te zetten." Ybarra vervolgt met de opmerking dat April McKee nu Blizzcon overziet, en dat hij werkt aan het terugbrengen van Blizzcon in 2023.

De laatste fysieke Blizzcon werd in 2019 gehouden. In 2020 ging het evenement in verband met corona niet door, en in 2021 werd er een digitale editie gehouden genaamd BlizzConline. In oktober vorig jaar werd gemeld dat Blizzcon dit jaar niet doorging.

Blizzcon werd jaarlijks gebruikt om allerlei huidige en aankomende games van Blizzard uit te lichten. Het bedrijf zit achter franchises als Diablo, (World of) Warcraft en Overwatch. Microsoft is van plan om Blizzard samen met Activision over te nemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer! Ik had graag wat meer gezien van Diablo 4 dit jaar!

0
test

@Buzzard De kans is aanwezig dat je meer D4 tijdens de Xbox showcase op de Gamescom te zien krijgt.

0

@xeros Ik hoop het. Bedankt, ik ga het in de gaten houden.

0
test

Kans is groot dat ze zelf nu nog niet weten of blizzcon door gaat, omdat micro misschien eind dit jaar al of begin volgend de dienst uitmaakt. Maar als ik micro was zou ik juiat blizzcon en het event wat id software altijd had houden en dit als tussen doortjes doet voor en na hun grate show em game awards. Dan kunnen ze 3 eigen shows geven waar 2 kleine en 1 grote en dan op game awards ook aanwezig zijn als 4 show.

0

Aanbevolen voor jou