Blizzard onthult in april een nieuwe World of Warcraft-uitbreiding

Blizzard onthult in april een nieuwe World of Warcraft-uitbreiding

Blizzard is van plan om de komende tijd nieuwe content voor Warcraft-games te onthullen, waaronder de nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft.

De nieuwe uitbreiding moet op 19 april worden onthuld. "We kijken er naar uit om aan jullie te tonen waar we aan hebben gewerkt en wat jullie volgende avonturen in in Azeroth omvatten", aldus general manager John Hight op de officiële website. Details over de nieuwe uitbreiding zijn er nog niet.

Op 15 maart worden er echter al de eerste details gegeven over een nieuwe Hearthstone-uitbreiding. Het betreft de eerste van drie uitbreidingen die dit jaar voor de game uit moeten komen.

Tot slot was het eerder al bekendgemaakt dat Blizzard aan een mobiele Warcraft-game werkt. In mei moeten de eerste details over die game naar buiten komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Speel het niet meer maar merk dat bij elke aankondiging ik toch wel nieuwsgierig word. Heb Shadowlands wel gespeeld en tot level 60 geleveld maar daarna was het ook wel klaar, hoewel ik me zeker heb vermaakt. En de filmpjes blijven altijd erg vet om te zien.

0
test

@Zut Ik heb exact hetzelfde. Heb WoW jaren niet meer gespeeld (toen Vanilla uitkwam weer even paar keer opgestart), maar elk nieuwsbericht over deze game kijk ik toch met interesse naar. Voor mij blijft deze game toch wel iets bijzonders waar ik met mooie herinneringen aan terug denk

0

@woutzorz hier hetzelfde, gisteren de film weer eens gekeken. Die is niet top maar wel vermakelijk. Maar kreeg toch weer zin. Heb dat een paar keer gedaan, maar het voelt te snel als werken

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Waar kan dat dan over gaan? De wereld is al bijna vergaan, een invasie van demonen tegengehouden, een titan verslagen, zelfs in de wereld van het hiernamaals gegaan en de bron van creatie gevonden (dacht ik van wat ik gezien heb). Wat blijft er dan nog over?

0

@-JK- Het laatste van wat ik ervan gehoord had (maandje of twee terug) leek het uit geruchten/datamining/in-game references/leaks erop te wijzen dat het vooral over de dragons zal gaan. Maar waarschijnlijk zullen ze wel weer de halve cosmology retconnen om ervoor te zorgen dat een random NPC uit de lore van Warcraft 1 onder controle van een nieuwe big bad alles in gang heeft gezet en het universum dus weer in gevaar is. Gezien de Lich King blijkbaar al die tijd onder controle stond van de Jailer (een character wat pas 2 jaar bestaat, waar nooooooit naar gehint in de bijna 20 jaar na Warcraft 3 TOT Shadowlands) vrees ik het ergste. Maar wie weet, misschien dat ze iets interessants kunnen bedenken. Ik speel al sinds Wrath of the Lich King niet meer, maar probeer via-via toch nog een beetje te volgen waar de game mee bezig is, wat er aan de hand is in het verhaal en zo.

0
test

@RoyVG Hebben ze dan inmiddels wel eindelijk een logische verklaring waarom een lich king beter is dan geen lich king?

0
test

@RoyVG Hmm vaag, dacht dat de age of dragons voorbij was na Deathwing. Jammer dat het allemaal zo anders moet enzo, vroegah waren ze goed bezig en ik zou het ook helemaal niet erg vinden als het een keer afgelopen is.

0

Aanbevolen voor jou