Blizzard hint naar Warcraft-, Overwatch- en Diablo-nieuws

Blizzard hint naar Warcraft-, Overwatch- en Diablo-nieuws

Blizzard heeft aangegeven dat fans binnenkort nieuws kunnen verwachten omtrent de Warcraft-, Overwatch- en Diablo-franchises.

Dat meldde Blizzard-hoofd Mike Ybarra op Twitter. Fans vragen zich namelijk af wanneer ze meer Blizzard-nieuws kunnen verwachten nu BlizzCon en BlizzConline dit jaar niet doorgaan.

"Blizzard is een grote studio en we hebben getalenteerde en groeiende teams die ook live games ondersteunen", aldus Ybarra. "De komende weken hoor je meer over Warcraft en Overwacht. Diablo volgt. Blijf kijken!"

Wat de toekomst van World of Warcraft inhoudt is op dit moment niet bekend. Wel zijn Overwatch 2 en Diablo 4 in ontwikkeling, maar duidelijkheid over releasedata is er niet.

Blizzard liet eerder deze week wel weten aan een survivalgame gebaseerd op een compleet nieuwe IP te werken. Het bedrijf toonde wat artwork en opende verder vacatures. Het is dan ook waarschijnlijk dat de nog naamloze game nog maar pas in ontwikkeling is.

Eerder deze maand kondigde Microsoft aan dat het van plan is Activision Blizzard voor een recordbedrag van 68,7 miljard dollar over te nemen. De overname is waarschijnlijk pas in de loop van volgend jaar rond.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ik me nu afvraag mag activsion nu tot de deal rond is nog deals sluiten met ps voor bepaalde games ex of mag dat niet meer. Dit vroeg ik me al af toen met zenimax deal. Iemand die hier verstand daar van heeft want micro zal zich overal aan houden maar mag activision nog iets doen met een partij.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@hulstpower Ik vermoed dat er met een intentieverklaring voor de overname ook eisen zijn gesteld in wat er in de tussentijd gedaan wordt. Een Kotick bijvoorbeeld, die weet dat hij het veld zou moet gaan ruimen, zou nog allerlei rare deals kunnen sluiten.

0
test

@hulstpower Uiteraard mag dat. Zoals ook in het officiele nieuwsbericht op de site staat: Until this transaction closes, Activision Blizzard and Microsoft Gaming will continue to operate independently. Het is namelijk op dit moment een intentie tot koop totdat de deal wordt goed gekeurd door de verantwoordelijke instanties. Dus mocht actiblizz dit willen dan kan het wel. Ik acht de kans echter nihil dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren, de kans is groot dat er in de intentieverklarin afspraken over zijn gemaakt, maar dat is niet in zien of nergens bekend gemaakt wat daar in staat

0
test

@Lavalera ja dat snap ik, maar ik ga er vanuit dat activision blizzard nu niet bijvoorbeeld een deal mag sluiten nog met sony om cod voor 10 jaar ps5 ex te maken, ze gaan nu als zelfstandig verder nog tot de deal is goed gekeurd maar er zijn wel contracten getekend zo ook als 1 afhaakt moet de 1 de ander 3 miljard of zo betalen dit had iemand in een video uitgelegd en dit was weer zoveel procent van de aankoopsom.

0
test

@hulstpower Als iedereen z'n baan wilt behouden het aankomende jaar doen ze er verstandig aan dat niet te doen ;-)

0
test

@kleinekoosjer ja maar dat zegt niks over mag een activsion zo deal sluiten bobbi als we verhalen mogen geloven word er uit gegooid dus die is ze baan al kwijt ;)

0

Moet je jezelf eens voorstellen dat als iemand uitspreekt je op te willen kopen dat je dan meteen niets meer kunt. Leuke manier om je concurrentie kapot te maken, gewoon non-stop blijven aankondigen dat je ze op wil kopen :) nee Activision/Blizzard is nog steeds gewoon een op zichzelf staande entiteit en zal dat voorlopig ook nog wel blijven, dit is niet een deal die zomaar eventjes goedgekeurd wordt. Het is alsnog geen goed idee natuurlijk, als je daadwerkelijk blij bent met het aanbod en zou willen dat het niet ingetrokken wordt. Don't bite the hand that feeds you.

0
test

@gimbal2 als micro nu zegt we zien af van de afkoopt levert dat activision tussen de 2 a 3 miljard op. Ook als het afgekeurd word moet micro dat betalen en als acitvision er vanaf ziet moet het aan micro betalen. Maar het kan toch ookn iet zo zijn dat activision nu snel een deal sluit met al onze ip's zijn voor 10 jaarex op ps te spelen want volgens jou zou dat kunnen lijkt me sterk.

0

@gimbal2 zo werkt het natuurlijk niet. Er zijn nu al een berg contracten getekend met daarin verplichtingen voor beide partijen

0
test

Starcraft dan? Hoeft echt geen RTS te zijn hoor. Misschien het ooit geplande Nova dan maar toch doen? Warcraft nieuws, de 9.2 patch van WoW? Wordt wel tijd. Zit alweer een tijdje op de AotC van Sanctum, dus nieuwe content is welkom. Of gaat Blizz dan toch de beloftes van Warcraft 3 reforged waarmaken? Nah, onwaarschijnlijk. Overwatch 2 dan, was toch een sp campaign beloofd? Laat maar komen! Diablo Immortal zit er aan te komen, echter mobile games bekoren mij niet. Ik wil liever nieuws over Diablo IV.

0

Aanbevolen voor jou