Blizzard brengt nieuwe Diablo naar Android en iOS | Gamer.nl

Blizzard brengt nieuwe Diablo naar Android en iOS | Gamer.nl

Een nieuwe Diablo voor mobiele platforms is aangekondigd tijdens Blizzcon in Anaheim. Diablo Immortal gaat verder waar het verhaal van Diablo 2 eindigde en lanceert binnenkort voor iOS en Android.

Blizzard omschrijft Diablo Immortal als een mobiele Ma ively Multiplayer Online Action RPG, afgekort tot mmoarpg. De game wordt in samenwerking met het Chinese internetbedrijf NetEase gemaakt en moet de bekende Diablo-gameplay met nieuwe verhaallijnen en personages naar telefoons en tablets brengen. Spelers kunnen met of zonder groep spelen en 'dynamische evenementen' ervaren als een monk, crusdader, demon hunter, necromancer, of barbarian.

Geïntere eerde mobiele gamers kunnen zich alvast registeren voor de aankomende bèta via de website van Blizzard. Bekijk hieronder de gameplay- en cinematic-trailer van Diablo Immortal.

Veel Blizzard-fans zijn niet blij met de aankondiging. Op en Reddit worden de trailers en berichten over de aankondiging voorzien van veel negatieve reacties. Op het moment van schrijven heeft de Cinematic Trailer 5.4K like en 158K dislikes. Tijdens Blizzcon vroeg een sarcastische bezoeker zelfs of het ging om een 'late 1 april-grap'.

Meer Blizzcon 2018:

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou