'Blizzard annuleerde World of Warcraft-mmo voor mobiel'

'Blizzard annuleerde World of Warcraft-mmo voor mobiel'

Blizzard had naar verluid een World of Warcraft-mmo voor mobiel in ontwikkeling. Inmiddels zou het spel echter geannuleerd zijn.

Dat claimt Bloomberg te hebben vernomen van een persoon die bekend is met het project. De game zou de codenaam Neptune hebben gedragen en een mmo zijn geweest die zich in het WoW-universum afspeelde, al had het wel los moeten komen te staan van het huidige World of Warcraft. De game had zich in een andere tijdsperiode moeten afspelen.

Het spel zou volgens de bron zo'n drie jaar in ontwikkeling zijn geweest in samenwerking met het Chinese NetEase. Laatstgenoemde publiceert WoW in China en heeft ook meegeholpen met de ontwikkeling van Diablo Immortal. NetEase zou een team van meer dan honderd ontwikkelaars op het project hebben gezet. Uiteindelijk werd de ontwikkeling stopgezet omdat de twee bedrijven het niet eens konden worden over financiële afspraken.

Al het bovenstaande is niet officieel bevestigd door Blizzard. Mocht de game echt geannuleerd zijn, dan is het onwaarschijnlijk dat het bedrijf er ooit een officiële uitspraak over doet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi, laat ze alle mobiele games maar annuleren. Immortal mag ook verdwijnen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou