'Bezoek hetzelfde Hyrule in Zelda: Breath of the Wild 2'

'Bezoek hetzelfde Hyrule in Zelda: Breath of the Wild 2'

The Legend of Zelda-producent Eiji Aonuma laat weten dat spelers in het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild "hetzelfde Hyrule" bezoeken.

Dat blijkt uit een interview die de producent had met Game Informer. Daarbij moet wel gezegd worden dat Aonuma antwoord gaf in het Japans, en dat de onderstaande quote van een vertaler kwam. Daardoor kunnen er belangrijke nuances verloren gaan.

"Een van de redenen waarom we wilden voortbouwen (op Breath of the Wild)", legt Aonuma uit, "is omdat ik hetzelfde Hyrule weer wilde bezoeken en die wereld weer wil gebruiken, terwijl ik nieuwe gameplay en een nieuw verhaal toevoeg."

In de eerste trailer van het gisteren aangekondigde vervolg, zijn Link en Zelda in een ondergrondse locatie die niet in de vorige game zat te zien. Op het einde van de trailer is echter Hyrule Field uit Breath of the Wild te zien, waarbij Hyrule Castle opstijgt. Fans speculeren nu dat het vervolg wel de spelwereld uit Breath of the Wild gebruikt, maar dat deze spelwereld flink wordt aangepast, of dat een groot gedeelte van de game zich zelfs ondergronds of in de lucht afspeelt.

In een interview met Kotaku werd aan Aonuma gevraagd of Zelda speelbaar wordt in de game. Veel fans vermoeden dat na het zien van de trailer. Aonuma gaf aan dit nog niet te willen onthullen. Het vervolg op Zelda: Breath of the Wild heeft nog geen naam of releasedatum en is in ontwikkeling voor de Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

We gaan het zien. Ik hoop op meer verhaal en uitgebreidere tempels. Veel plezier beleefd aand botw maar ik miste het epische gevoel erg omdat je wel heel erg vrij was en het verhaal wel erg verstopt zat. Een open wereld prima maar dan graag iets meer richting ocarina of time.

0
test

Ik vind Alles goed, zolang ze deze keer maar wel een verhaal toevoegen. Die mag wel gepauzeerd worden Zolang je nog niet naar punt A loopt of Quest B doet( omdat je dan nog steeds de stimulatie hebt te onderzoeken) en het verhaal nooit Pushed. Want bij BotW vond ik te weinig verhaal. Een paar keer moest je dit of dat en dan maar die grote metalen “kerkers” en naar het eind. En wat ik ook hoop, heel veel kleine shrines zoals deel 1, maar wel een 8tal( of ongeveer)volwaardige kerkers. Die dan ook gekoppeld aan het verhaal zitten, de shrines moeten gewoon voor de avonturier zijn. En speelbare zelda zou wel vet zijn. Al is het maar op key momenten in de game. Hoewel een echte legend of Zelda, met zelda als speelbare held zou ook een afwisseling zijn op dl gezette paden. We zullen zien, ik ben Enthousiast. Deel 1 was zo ongeveer de enige game waarbij onderzoeken en je eugen weg banen enorm interessant was, ev dat kwam door die spelwereld. Dus dat ze terugkeren vind ik enkel mooi, maar hopelijk wel genoeg vernieuwing, anders ben ik bang dat het aanvoelt als Been there.

0

Aanbevolen voor jou