Beyond a Steel Sky uitgesteld naar volgend jaar

Beyond a Steel Sky uitgesteld naar volgend jaar

Beyond a Steel Sky, het vervolg op Beneath a Steel Sky, is uitgesteld naar 2020.

De game stond nog gepland voor een release in 2019, maar gezien de stilte rondom het vervolg leek het al onwaarschijnlijk dat het spel nog dit jaar zou verschijnen.

In een blogpost legt de ontwikkelaar uit dat het meer tijd nodig heeft om "onze visie te realiseren" en "het meest ambitieuze avontuur ooit" te creëren. De game moet nu "een paar maanden later in 2020" uitkomen.

Beyond a Steel Sky is een vervolg op Beneath a Steel sky, dat in 1994 uitkwam. De game wordt ontwikkeld door Revolution Software, de originele ontwikkelaar van Beneath Steel Sky. De studio staat tegenwoordig bekend als de maker van de Broken Sword-series. Revolution Software belooft een verhaal te vertellen over trouw en verlossing in een spookachtige en beangstigende wereld van AI-driven sociale controle. Award-winnende comic artiest Dave Gibbon verzorgt de graphics. Het spel komt naar pc, Apple Arcade en "consoles".

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

oooh wist niet dat de game bestond... Vond Beneath a Steel sky echt wel gaaf vroeger. Met veel plezier op de Amiga gespeeld. Moet ik eens goed naar kijken als hij uitkomt

0
test

@Gamegod oh shiit! ...ik ook. Ff in de gaten houden, past vast nog wel ergens tussen al het geweld dat 2020 zal brengen in gameing :D

0
test

@Gamegod Beneath a Steel Sky is gratis te downloaden bij Gog: https://www.gog.com/game/beneath_a_steel_sky

0

Aanbevolen voor jou