Bevestigde Pokémon Violet en Scarlet-leak noemt ook krachtigere Switch-modellen

Bevestigde Pokémon Violet en Scarlet-leak noemt ook krachtigere Switch-modellen

Er zou een grafische update voor Pokémon Scarlet en Violet in de maak zijn die specifiek gericht is op nog onaangekondigde nieuwe Switch-modellen.

Nog voordat de uitbreiding voor Pokémon Scarlet en Violet gisteren werden onthuld, viel er op 4Chan een mogelijk lek te lezen waarin informatie over de dlc stond. Daarin werd ook gemeld dat er gewerkt wordt aan "een patch met grafische verbeteringen voor wanneer de nieuwe Switch-modellen rond de release van de tweede uitbreiding verschijnen".

Toen het gerucht werd geplaatst, gingen de meeste bezoekers van 4Chan er van uit dat het om neppe informatie ging, maar inmiddels is alle andere informatie in de betreffende post bevestigd via de gisteren uitgezonden Pokémon Presents. De uitbreiding heet bijvoorbeeld inderdaad The Hidden Treasure of Area Zero en bevat inderdaad nieuwe kleding.

Het is niet bekend hoe de leaker in kwestie afweet van de nieuwe Switch-modellen. Over de apparaten zelf is verder ook niets bekend, behalve dan dat de genoemde patch voor grafische verbeteringen aangeeft dat de consoles krachtiger zijn. Fans twijfelen of het om verbeterde versies van de huidige Switch gaat, of dat er wellicht over de langverwachte opvolger van de Switch wordt gepraat. De tweede uitbreiding voor Pokémon Scarlet en Violet staat in ieder geval gepland voor aankomende "winter", dus dan zouden deze nieuwe modellen met schijnbaar verbeterde capaciteiten beschikbaar moeten komen.

Hoe dan ook heeft Nintendo niets bevestigd over nieuwe Switch-modellen. Er gaan al jaren geruchten over verbeterde Switch-consoles met meer grafische mogelijkheden, maar vooralsnog zijn die geruchten nooit uitgekomen. De Switch bestaat inmiddels echter zo'n zes jaar, dus het zou niet schokkend zijn als Nintendo ergens deze winter een opvolger uitbrengt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Het is niet bekend hoe de leaker in kwestie afweet van de nieuwe Switch-modellen." ...tuurlijk wel, van een oom die bij Nintendo werkt....

0
test

@its_charro ik vraag me soms af of uitgevers het niet zelf zijn die deze informatie op die manier lekken, net als de politiek soms ook wel eens iets lekt om het gesprek op gang te krijgen, reacties te horen of reclame te maken.

0
test

@Rutgie Ik denk dat je wel gelijk hebt, er zijn echt wel gevallen geweest in de gamesindutrie waarbij dit het gval geweest is. Of Nintendo hier ook aan meedoet, weet ik zo niet.

0

Aanbevolen voor jou