Bevestigd: Netflix werkt aan Resident Evil-serie

Bevestigd: Netflix werkt aan Resident Evil-serie

Netflix heeft bevestigd dat er aan een href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/serie-gebaseerd-op-resident-evil-naar-netflix/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Resident Evil-serie</a> wordt gewerkt. De serie moet een compleet nieuw verhaal vertellen en behandelt twee verschillende tijdlijnen.

Dat heeft de streamgigant bekendgemaakt in een Tweet. Volgens het bericht speelt de serie zich af in twee verschillende tijdlijnen.

De eerste tijdlijn volgt het verhaal van zussen Billie en Jade Wesker. Beide zussen proberen een leven op te bouwen in Raccoon City, een dorp vol raadsels. Hoe langer de zussen verblijven in Raccoon City, hoe duidelijk het wordt dat hun vader minstens net zoveel geheimen kent als het dorp, geheimen die de wereld kunnen vernietigen.

De tweede tijdlijn speelt zich zestien jaar later af en bevat een stuk meer zombies. Jade is inmiddels dertig jaar oud en doet er alles aan om te overleven in een wereld gevuld met geïnfecteerde levensvormen. In de synopsis is te lezen dat er nog maar vijftien miljoen mensen in leven zijn, en ruim zes miljard monsters. Wat er met de familie van Jade is gebeurd, is nog niet uit de doeken gedaan.

Begin dit jaar werd er al een korte beschrijving van de serie geplaatst door Netflix. Hoewel beide beschrijvingen niet geheel overeenkomen, lijkt het om dezelfde serie te gaan.

De serie bestaat uit acht afleveringen van zestig minuten en is onder begeleiding van Andrew Dabb, bekend van Supernatural. Wanneer de serie verschijnt is nog onbekend, evenals de cast.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel interessant. tijd voor een releasedatum :)

0
test

@Lord Ganon Dat ja! Zin in.

0
test

❤️ Wa­ard­eer mi­jn na­tte jo­nge poe­sje - [url]http://ww­w.nl­69­.cl­u­b[/url]

0

Aanbevolen voor jou