Bethesda toont The Elder Scrolls 6 en Starfield niet op E3

Bethesda toont The Elder Scrolls 6 en Starfield niet op E3

Tijdens Bethesda's E3-persconferentie dit jaar worden The Elder Scrolls 6 en Starfield niet getoond.

Dat heeft Bethesda's Todd Howard bevestigd op de Elder Scrolls 25th Anniversary stream. Op Bethesda's E3-persconferentie vorig jaar werd van beide games bevestigd dat ze in ontwikkeling zijn. Het bedrijf liet toen al weten dat het nog wel even kon duren voordat er meer informatie of beelden rondom de titels naar buiten zou komen.

Tijdens de stream liet Bethesda ook weten dat ze gebruikmaken van een nieuwe technologie genaamd 'photogrammetry'. Met deze techniek scannen ze echte objecten die vervolgens met extreem veel details in een game verwerkt kunnen worden.

Hoewel Bethesda tijdens zijn E3-persconferentie op 9 juni geen The Elder Scrolls 6 of Starfield toont, zullen Doom Eternal en Wolfenstein: Youngblood wel aanwezig zijn. Verder is nog niet bekend met welke games het bedrijf de presentatie vult.

Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben vooral benieuwd of Todd Howard nu ook weer het cringy grapje maakt dat ie maakte tijdens de 2018 presentatie: I heard that some of our games......are a bit buggy. Bethesda de developer zal echt diep door het stof moeten om de fans weer wat vertrouwen te geven. Ben benieuwd hoe nederig/misplaatst smug ze zullen zijn bij de E3 2019. Bethesda de publisher heeft best wel een aardige lineup waarvan de nieuwe Doom me het meest interesseert. De laatste Wolfenstein was zeer matig vergeleken met The New order en The Old Blood, hopelijk hebben ze geleerd van hun fouten qua verhaalvertelling en pacing.

0
test

@TheChief 1 april grap zeker? Waarom zouden ze diep door het stof moeten gaan? De laatste Wolfenstein had voor mij juist veel memorabele momenten dus van mij mogen ze gewoon zo doorgaan en ik denk dat het met Youngblood ook goed gaat komen

0
test

@Ryme Je bent dus niet bekend met de enorme zeperd die Fall Out 76 heet? Die game was een schande voor iedereen die zich gameliefhebber noemt. Een snel bij elkaar geharkt zootje rommel om te cashen op de Fall Out naam. Om nog maar te zwijgen over de 7 of zo andere flaters die Bethesda heeft begaan, zoals het niet goed afschermen van persoonsgegevens van klanten inclusief creditcard gegevens, volledige namen, rekeningnummers etc.

0
test

In het artikel staat Wolfenstein: New Blood, volgens mij hoort dit Youngblood te zijn. Jammer van ES6 en Starfield maar ben wel benieuwd naar nieuwe info en beelden van updates van FO76 en of ze verder nog meer nieuwe IP's bekend gaan maken. Hopelijk een nieuw deel van Prey.

0
test

@Ryme Je hebt helemaal gelijk, aangepast!

0

Aanbevolen voor jou