Bethesda doneert miljoen dollars in strijd tegen coronavirus

Bethesda doneert miljoen dollars in strijd tegen coronavirus

Bethesda Softworks heeft een miljoen dollar - zo'n 924.720 euro - gedoneerd aan steunfondsen in verband met het coronavirus.

De helft van het bedrag gaat naar Direct Relief, waar men beschermende uitrusting voor mensen die werken in de gezondheidszorg levert. 250.000 dollar gaat naar Unifec, dat kinderen overal ter wereld helpt. De resterende 250.000 dollar is voor lokale goede doelen in de buurt van de diverse studio's van Bethesda.

Bethesda benadrukt dat werknemers voor nu thuis games blijven streamen via Twitch als onderdeel van hun #BethesdaAtHome actie. Mensen die kijken kunnen geld overmaken voor de hierboven genoemde goede doelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had het leuker gevonden als ze een Vault gingen maken en daar een aantal gezonden mensen in zouden stoppen voor een aantal jaar XD

0

@HunterSeeker Ik moet eerlijk zeggen. Als ik de middelen had en een goed bevoorrade bunker onder de grond. Dan zou ik me nog niet een jaar laten opsluiten voor corona. Neem geen onnodig risico, maar je moet met dit soort dingen gewoon geluk hebben in het leven.

0

@HunterSeeker Die staat al in Ruinerwold.

0
test

Netjes. Marketingstunt of niet ; goed bezig Bethesda.

0

Aanbevolen voor jou