Bètatest Overwatch 2 wordt volgende maand gehouden

Bètatest Overwatch 2 wordt volgende maand gehouden

Eind april organiseert Blizzard een bètatest voor Overwatch 2.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd in een artikel en een bijbehorende video met regisseur Aaron Keller die hieronder is te zien. De bèta vindt enkel op pc plaats en moet een 5v5-modus bevatten. Het was eerder al aangekondigd dat Overwatch 2 naar 5v5 zou gaan, in plaats van 6v6 in de eerste game. De bèta bevat vier nieuwe maps. Ook zit er in de bèta een zogenaamde Push-modus. Inschrijven kan via de officiële website van de game.

Overigens houdt Blizzard sinds gisteren al een gesloten alfa voor werknemers van het bedrijf en enkele pro-gamers. Op die manier moeten er al enkele problemen uit de game worden gehaald voordat de bèta live gaat.

In de video meldt Keller dat Blizzard erkent dat het in het verleden niet helder heeft gecommuniceerd naar fans. Het is de bedoeling dat er regelmatig nieuwe content naar Overwatch 2 komt en er dus ook vaak bètatests worden gehouden in de loop van dit jaar. Daarbij wordt het PvE-element van de game nu losgetrokken, zodat de pure multiplayer sneller volledig uit kan komen. Hoe dan ook gaf Activision eerder al aan dat Overwatch 2 niet voor 2023 volledig uitkomt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hype!!!

0

Aanbevolen voor jou