Bèta voor The Day Before moet ergens voor 10 november gehouden worden

Bèta voor The Day Before moet ergens voor 10 november gehouden worden

Uiteindelijke versie van de game moet op die dag uitkomen

The Day Before krijgt ergens voor 10 november een bèta, zo heeft ontwikkelaar Fnastic laten weten.

The Day Before had eigenlijk afgelopen maart moeten uitkomen, maar werd uitgesteld omdat de ontwikkelaar het handelsmerk voor de game niet tijdig had verlengd, waardoor een bedrijf achter een kalenderapp met dezelfde naam roet in het eten gooide. De game werd daarna verwijderd van Steam.

The Day Before staat nog altijd niet terug op Steam, al werkt de ontwikkelaar daar naar eigen zeggen wel aan. Wel is de releasedatum van 10 november eerder al aangekondigd. Dat er een bèta aankomt is echter wel nieuws. Het is nog niet duidelijk wanneer de bèta precies live moet gaan, alleen dat het voor de uiteindelijke release van de game moet gebeuren.

"Dit geeft spelers de mogelijkheid om de game uit te proberen voordat hij uitkomt en geeft ons ook kostbare feedback dat we kunnen gebruiken om het eindproduct te verbeteren. We begrijpen dat velen van jullie staan te popelen, en we willen jullie bedanken voor jullie geduld en ondersteuning. We werken hard om de game aan onze hoge standaarden te laten voldoen en zijn er van overtuigd dat het de moeite waard wordt." De ontwikkelaar benadrukt dat The Day Before echt op 10 november uit moet komen en dat er van verdere uitstel geen sprake meer van zijn.

The Day Before draait om overleven in een post-apocalyptisch Amerika dat wordt geteisterd door vleesetende geïnfecteerden en overlevenden die elkaar doden voor voedsel en wapens. Spelers moeten samenwerken - of het tegen elkaar opnemen - om te overleven. Het onderzoeken van verlaten huizen, wolkenkrabbers en wagens is daar een belangrijk onderdeel van. De game moet op een later moment ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze hebben het handelsmerk nooit gehad, dus er is geen sprake over verlenging. Ze hebben het nooit aangevraagd tot het te laat was en iemand anders het dus al had geregistreerd en ze dus takedowns kregen op o.a. op Steam. Veel mensen zijn nog erg sceptisch over deze game. Aangezien ze een kleine studio zijn die hiervoor een paar weinig zeggende games hebben gemaakt die ze hebben laten vallen. Bij elke release kwam er wel iets tussen waardoor deze niet door kon gaan en uitgesteld moest worden. De trailers zijn ook allemaal nagemaakt van andere spellen zoals Division, COD. Wel beter goed gejat dan slecht gemaakt. De medewerkers die ze hebben laten ze werken op basis van vrijwilligerswerk. Dus niemand wordt betaald die hieraan werkt...

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou