Beelden van geannuleerde Half-Life 2-spin-off Ravenholm getoond

Beelden van geannuleerde Half-Life 2-spin-off Ravenholm getoond

Er zijn uitgebreide gameplaybeelden naar buiten gebracht van een geannuleerde spin-off gebaseerd op Half-Life 2, genaamd Ravenholm.

YouTube-kanaal Noclip publiceerde onlangs een uitgebreide video waarin meer verteld wordt over het geannuleerde project en er gameplaybeelden te zien zijn. Het gaat om ongeveer een uur aan gameplay. Hieronder zijn de beelden te bekijken.

Ravenholm had zich moeten afspelen in het beruchte gebied uit Half-Life 2 en werd ontwikkeld door Arkane Studios, bekend van games als Deathloop, Prey en Dishonored. In de video is te zien hoe spelers het tegen vijanden opnemen en puzzels oplossen. Ook bevatte de game een compleet nieuwe soundtrack die deels te horen is.

Noclip maakte in 2020 al een

Watch on YouTube

, waarin al een klein gedeelte van deze beelden werden getoond. Om "de geschiedenis van games te preserveren" heeft Noclip nu alle beelden die het in het bezit heeft gepubliceerd.

Het is niet bekend waarom Ravenholm nooit uitgebracht is. In de documentaire rondom Arkane speculeerden werknemers van de studio dat spel nog een jaar aan ontwikkeling nodig had, en dat Valve mogelijk heeft besloten dat het niet meer wilde investeren in het project.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is meer van hetzelfde. Denk niet dat het publiek hierop zat of zit te wachten. Ik was na 10 seconden gameplay al afgehaakt. Iets teveel half life 2 gespeeld met vele mods etc.

0
test

Krijg hier wel weer een warm gevoel bij. Nmi is er nooit meer een betere FPS geweest dan HL2. Die mechanics van die wezens e.d., dat was echt wel vooruitstrevend. Prachtig gedaan voor destijds. Vind het nog eeuwig jammer dat er nooit meer een HL3 is gekomen en was ook erg teleurgesteld dat HL: Alyx alleen in VR te spelen was. Maar die graphics haha, toen was het echt hyper modern en realistisch ;-)

0

@Monojaxx Zijn genoeg mods voor en dan ziet hl2 er mooi uit

0
test

@Monojaxx Ik weet dat CS:S een mod is, maar toch. Die game staat er voor mij persoonlijk nog boven. 10 oktober 2004 vergeet ik nooit meer.

0

Aanbevolen voor jou