Beelden van Elden Ring draaiend op een Steam Deck uitgebracht

Beelden van Elden Ring draaiend op een Steam Deck uitgebracht

Er zijn beelden van Elden Ring draaiend op een Steam Deck uitgebracht.

De beelden zijn gemaakt door Gamespot. Men heeft de game op de gemiddelde grafische settings gezet. Af en toe zijn er problemen met de framerate, maar Gamespot geeft aan dat dit een probleem van de pc-versie van de game an sich is, en niet van Steam Deck.

Elden Ring is de nieuwe game van FromSoftware en is sinds gisteren verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game loopt niet altijd even soepel - vooral de pc-versie krijgt kritiek te verduren. Uitgever Bandai Namco heeft zich gisteren verontschuldigd voor de huidige staat van het spel.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vet man een nieuwe game spelen die er prachtig uit ziet op een klein kut scherm.

0
test

@racerozzy Genoeg mensen die dat willen en niks geven om jou mening.

0
test

@racerozzy Het gaat natuurlijk niet om de grafische kant als je dit koopt. Zie het als een pc variant van switch. Het gemak is het overal kunnen spelen. Die mooie nieuwe game kun je met deze handheld dus ook op vakantie, in de bus, het vliegtuig, het zwembad op het strand of waar je wilt spelen.

0
test

@watashi wa maurice desu. Dit zie ik dus niet gebeuren, andere doelgroep met gamers. Switch is populair omdat het de "family" doelgroep is, kijk ook naar de games exclusives. De meeste die steam bezitten zijn PC gamers. Moeilijk concurreren met de switch, goedkoper en exclusives. Dan heb je nog "mobile gaming" wat voor praktischer is onderweg. Ik ben zelf ook een grote handheld fan, maar zie het meer als een leuk tech ding dan iets waar toekomst in zit. en @Baukereg Toch voel je je verplicht om te reageren?

0
test

toch wel indrukwekkend dat de steamdeck dit spel aan kan. The witcher 3 op de switch zag er niet echt mooi uit maar dit ziet er prima uit

0

@demieg81 Zit ook wel een flink verschil tussen hardware en leeftijd he.

0
test

@demieg81 Switch is ook 5 jaar ouder. Toen had deze steam deck ook niet zo op deze manier kunnen bestaan. En komt nog bij dat Nintendo mikte op hun eigen games, de anderen zijn extra. Valve zei altijd al dat alle games konden afspelen geloof ik, dus dat vraagt automatisch sterkere hardware nodig. Niet omdat steam dat wil maar wel moet. De verschillen op steam zijn veel groter dan de games op switch. Dus volledig niet met elkaar te vergelijken. Want Nintendo weet er wel aardig veel uit te persen, en hun grafische stijl verreist geen top hardware dus voldoet normaal prima.

0

@watashi wa maurice desu. De switch was al zwaar verouderd op het moment van uitbrengen

0

@demieg81 deze vergelijking wil ik zie! Switch VS Steamdeck met games die beide hebben. Ja inderdaad niet eerlijk kwa hardware, maar toch interessant. Niet alleen grafix naar ook laadtijden (Steamdeck met NVME, emmc en sd testen).

0

Aanbevolen voor jou