Beelden nieuwe Assassin's Creed gelekt, speelt zich af in Londen | Gamer.nl

Beelden nieuwe Assassin's Creed gelekt, speelt zich af in Londen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Quebec en speelt zich af in Victoriaans Londen. Kotaku heeft deze informatie achterhaald omdat het een demo van zeven minuten heeft gekregen. De website heeft een uitgebreid verslag van deze demo geplaatst.

Net als het vorige maand verschenen A a in's Creed: Unity draait Victory op de Anvil Engine. In de demo is Londen te zien, waar spelers onder andere kunnen gokken in een café en aan straatraces met trekwagens kunnen meedoen. In de demo moet de sluipmoordenaar, die vooralsnog naamloos is, een man genaamd Roderick Bulmer doden. De mi ie laat spelers onder andere op rijdende voertuigen vechten en geeft de A a in een grappling hook om zich snel mee voort te bewegen. 

Volgens Kotaku verschijnt er volgend najaar maar één mainline A a in's Creed-game, en is dat Victory. Dit jaar verscheen naar Unity voor de PlayStation 4 en Xbox One ook A a in's Creed: Rogue voor Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou