Beelden Battlefield: Hardline gelekt | Gamer.nl

Beelden Battlefield: Hardline gelekt | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De vinders zijn onder meer logo's tegengekomen met verwijzingen naar de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Daarnaast is gelekt dat de spelmodi Blood Money, Bomb Squad and Carrier A ault heten. De rollen die spelers kunnen kiezen zijn Enforcer, Mechanic, Operator en Profe ional.

Er deden al langer geruchten de ronde dat Visceral Studios, bekend van de Dead Space-games, bezig zou zijn aan een spin-off van Battlefield, met de codenaam Havana. Hierin zouden wetsdienaars het opnemen tegen georganiseerde misdaad. Deze geruchten lijken nu bewaarheid. Mogelijk wordt de game officieel onthuld op de komende E3. 

Battlefield: Hardline

Battlefield: Hardline

Battlefield: Hardline


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou