Bedrijf kopieert uiterlijk Zelda-editie van Switch met stickers

Bedrijf kopieert uiterlijk Zelda-editie van Switch met stickers

De stickers bevatten een tekst in runes die zich vertaalt naar 'go fuck yourself lawyers'

Dbrand heeft stickers uitgebracht voor de Nintendo Switch waarmee het apparaat als twee druppels water op de speciale Zelda-editie van de Switch Oled lijkt.

De stickers kunnen op de Switch zelf, een dock en de Joy-Con-controllers geplakt worden. Met de stickers lijkt de console op de onlangs door Nintendo uitgebrachte speciale editie van de Switch Oled naar aanleiding van de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Dbrand lijkt daarbij niet bang te zijn voor een eventuele reactie van Nintendo. Er staan runes op de sticker voor de dock die zich laten vertalen naar "go fuck yourself lawyers" ("krijg de klere advocaten"). Rond het logo op de stickers staan runes die vertaald "this funds our legal defense" ("dit financiert onze juridische verdediging") melden.

Op de website waar de stickers verkocht worden, benadrukt het bedrijf "de kracht van plagiaat" door te melden dat het veel goedkoper is om de stickers te kopen in plaats van de speciale Switch Oled aan te schaffen. 

Dbrand staat bekend om diens controversiële producten. In 2021 verkocht het faceplates voor de PlayStation 5. Sony riep de verkoop echter tot halt, waarna Dbrand liet weten "dat we moeten toegeven aan de eisen van de terroristen... voorlopig". Kort daarna bracht het bedrijf een nieuwe versie van de faceplates uit die nog altijd verkocht worden. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vooral wat een vijandigheid zeg. Dat ze meteen Sony terroristen noemen toen ze heb lieten stoppen. Ik kan heel veel vinden van het feit dat men zelf stickers uitbrengen en al dan niet of dat zou moeten mogen. Maar met de toon van deze organisatie dan hoop ik dat er ooit een bedrijf is die ze niet enkel laat stoppen maar ook nog eens zoveel ellende laat opleggen dat ze hun leven lang moeten bedelen om geld. Enkel vanwege de toon die ze uitspreken. Tssk. Terroristen. Ja want Sony doet echt terroriseren. Want die vind ik persoonlijk wel ver gaan.

0
test

Hier vind ik DBrand dan toch wel te ver gaan, en zal ook me kapot lachen als Nintendo ze aan klaagt voor het identieke design (op blijkbaar de rune-teksten na). Zelf ben ik sowieso geen voorstander van stickers of verven.

0

Aanbevolen voor jou