Bedrijf achter PAX neemt organisatie E3 volgend jaar op zich

Bedrijf achter PAX neemt organisatie E3 volgend jaar op zich

ReedPop, het bedrijf dat onder andere PAX en New York Comic Con organiseert, neemt in 2023 de organisatie van E3 op zich.

Dat heeft de eigenaar van het evenement, Entertainment Software Association (ESA), gisteren aangekondigd. ReedPop organiseert verder ook evenementen als EGX en Star Wars Celebration en is de eigenaar van diverse gamesites, zoals EUrogamer, Games Industry en Rock Paper Shotgun.

Het was al bekend dat E3 volgend jaar weer fysiek wordt gehouden. De afgelopen jaren werd de gamebeurs alleen digitaal gehouden en dit jaar ging het zelfs helemaal niet door. Het wordt dan ook de eerste fysieke E3 in vier jaar tijd.

Voglens ReedPop worden uitgevers, ontwikkelaars, journalisten, content creators en andere bedrijven volgend jaar weer verwelkomd. Daarbij zou men hebben geluisterd naar feedback van gamers en gaat het de elementen van E3 "die altijd al hebben gewerkt" gebruiken, terwijl het elementen die niet zo goed uit de verf kwamen anders gaat aanpakken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat lijkt me inderdaad een erg goede zet. Ondanks ze E3 wel geopend hebben voor het grote publiek, bleef het toch echt een beurs voor bedrijven. PAX is het tegenovergestelde, dat is echt een beurs voor gamers. Vraag me alleen af of er nog wel genoeg bedrijven E3 gebruiken voor hun aankondigingen, de meeste hebben hun eigen events nu.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Nouja nu was dat ook gewoon met de Summer of Gaming, daar hebben we E3 niet voor nodig.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Het was vroeger ook gewoon in mei....

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou