Bedenker DK Rap niet vermeld in aftiteling The Super Mario Bros. Movie

Bedenker DK Rap niet vermeld in aftiteling The Super Mario Bros. Movie

Grant Kirkhope is teleurgesteld

Grant Kirkhope, de bedenker van de 'DK Rap', wordt niet vermeld in de aftiteling van The Super Mario Bros. Movie.

De 'DK Rap' is in de pas uitgekomen film te horen. Het nummer kwam voor in de Rare-game Donkey Kong 64 en staat bekend als een vrij ongemakkelijk klinkende rap, waardoor het al snel een cultstatus verkreeg. 

Grant Kirkhope componeerde het nummer in de jaren 90. Eerder liet hij op Twitter weten blij verrast te zijn dat het nummer in de film zit: "Als je mij toen ik in 1997 de slechtste rap ooit schreef had verteld dat het in een Mario-film voor zou komen, zou ik uit elkaar zijn geknald van enthousiasme. Lang leve de DK Rap!"

Inmiddels is Kirkhopes enthousiasme echter omgeslagen in teleurstelling. Op Twitter laat hij zijn reactie weten na het zien van de film "Ik keek er echt naar uit om mijn naam in de aftiteling te zien vanwege de DK Rap, maar helaas, zoals verwacht zit het er niet... fml."

Het feit dat Kirkhope niet vermeld wordt in de aftiteling, is extra opvallend omdat andere nummers in de game wel de juiste credits bevatten. Bij de DK Rap staat echter alleen "uit Donkey Kong 64".

Het is niet voor het eerst dat er heisa ontstaat rondom aftiteling van een aan Nintendo gerelateerd product. Onlangs uitten de oorspronkelijke ontwikkelaars van Metroid Prime hun onvrede over de credits die in de remaster van het spel worden weergegeven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"maar helaas, zoals verwacht is het er niet... fml." Als jullie alles letterlijk vertalen, moet fml niet dan nml worden (n*uk mijn leven)? :P

0
test

@Markus88 Niet letterlijk vertaald, het was gewoon een foutje. Aangepast!

0
test

@MichelMusters Jammer, had het wel amusant gevonden als dat ook vertaald werd haha :P

0
test

@Markus88 hahaha :P

0

Aanbevolen voor jou