BCC heeft 240 PlayStation 5-consoles beschikbaar bij lancering

BCC heeft 240 PlayStation 5-consoles beschikbaar bij lancering

BCC heeft bij lancering van de PlayStation 5 in totaal 240 exemplaren beschikbaar. Dat melden anonieme bronnen aan Gamer.nl.

Dat aantal is de som van de standaard PlayStation 5 en de All-Digital-versie zonder diskdrive. Volgens de winkel komt dat aantal 'lang niet in de buurt' van de daadwerkelijke vraag.

Van de 240 PlayStation 5-consoles worden 80 stuks 'gereserveerd voor collega's'. BCC-medewerkers kunnen met voorrang een PlayStation 5 bestellen. Daarbij gaat het om de standaardversie van de console.

Tot slot zou er op de lange termijn geen nieuwe lading consoles beschikbaar zijn.

Op 18 november doet BCC de PlayStation 5 in de verkoop, een dag voor de lancering. Op de website schrijft de winkel al dat het product 'schaars' is.

Ook werd vandaag bekend dat de voorraad van Coolblue slechts 200 stuks betreft.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Van de 240 PlayStation 5-consoles worden 80 stuks 'gereserveerd voor collega's'. BCC-medewerkers kunnen met voorrang een PlayStation 5 bestellen. Daarbij gaat het om de standaardversie van de console. Ongelooflijk. Bcc raakt zo veel sympathie kwijt. En dit na het Xbox incident.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver geen 33% van de verkoop. Had dan 20 stuks via loting gedaan.

0

@denver Niet als je 1000 geintresseerden nodig hebt voor 1 console te krijgen van Sony... Beetje unfair dat 80000 van je geintresseerden naar werknemers gaat.

0
test

Vreemd dat ze dat publiekelijk melden. Het is vrij normaal dat je als winkelpersoneel voorrang krijgt op dit soort releases. Vergeet ook niet dat het meeste winkelpersoneel voor minimumloon werkt, dus wel zo sociaal naar het personeel toe. Echter niet zo handig om dit publiekelijk te melden, want uit eigen ervaring weet ik dat je dan hele boze klanten voor je hebt staan.

0
test

@WvA Er staat ook dat anonieme bronnen dat melden aan Gamer.nl. Dat doet BCC niet publiekelijk

0
test

@WvA Ik werkte tijdens de ps3 launch bij BCC. Wij mochten hem zeker niet voor het personeel reserveren. Gewoon wachten tot hij in de winkel kwam en dan mocht je hem zelf kopen, maar niet reserveren dus geen voorrang. Wel had ik het voordeel dat ik hem meteen kon kopen omdat hij er was en niet door iemand anders gereserveerd.

0

Aanbevolen voor jou