Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon-demo nu beschikbaar

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon-demo nu beschikbaar

Er staat vanaf vandaag een demo van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon op de Nintendo Switch eShop.

Geïnteresseerden kunnen de demo nu kosteloos downloaden. In de demo kunnen de eerste twee hoofdstukken van het spel doorlopen worden. Geboekte progressie kan worden meegenomen naar de uiteindelijke versie wanneer die gekocht wordt.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon werd eind vorig jaar tijdens The Game Awards aangekondigd. De game breekt met de stijl van de hoofddelen in de Bayonetta-reeks door een isometrisch perspectief te bieden. De prequel draait om een jonge versie van Bayonetta, die rond klimt in een kleurrijk woud, en haar kat Cheshire, die de hoofdrol speelt tijdens de gevechten.

In de game komt Bayonetta's moeder in de problemen, en het is aan haar en Cheshire om haar moeder te redden. De gevechten en de waterverfachtige graphics lijken daarbij veel weg te hebben van Okami, een game die Bayonetta-bedenker Hideki Kamiya met zijn vorige studio Clover Studio ontwikkelde.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon komt op 17 maart uit op Nintendo Switch. Vorig najaar verscheen Bayonetta 3. PlatinumGames liet al weten plannen te hebben voor een vierde deel. Hieronder is een nieuwe trailer van de game te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Kun je dat al zeggen zonder de game gespeeld te hebben?

0
test

@MooiMan Normaal zou ik het met je eens zijn, maar ik heb helaas precies 't zelfde, haha! Ben fan van de Bayonetta games, maar dit trekt me helaas totaal niet.

0

@Markus88 Dat kan natuurlijk. Qua gameplay/speelstijl is dit natuurlijk wel even net wat anders dan de normale Bayo reeks, maar nu al zeggen dat je de game niet boeiend vindt, vind ik een beetje.. Op de zaken vooruit lopen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Dan kun je in geval al een beter oordeel vellen!

0

Aanbevolen voor jou