Bayonetta 3-trailer bevat hekserij in overvloed

Bayonetta 3-trailer bevat hekserij in overvloed

Met de release in het vizier hebben Nintendo en ontwikkelaar PlatinumGames een nieuwe trailer van Bayonetta 3 onine geplaatst.

In de game komen spelers verschillende versies van Bayonetta tegen en volgens Nintendo "is de een nog fabelachtiger dan de vorige". Daarnaast kunnen spelers ook het nieuwe personage Viola besturen, een heks die nog getraind wordt. Zij stond onlangs in een eigen gameplayvideo centraal.

In Bayonetta 3 doen spelers een grote verscheidenheid aan exotische locatisch aan, van de straten van Tokio tot de bergen van China. De heks neemt het op tegen een mysterieus kwaad en gebruikt daarvoor natuurlijk haar tijdvertragende Witch Time en haar iconische geweren.

Sinds Bayonetta 2 financiert Nintendo de ontwikkeling van de spellen – daarom is het tweede deel nooit op andere platforms uitgekomen en verschijnt ook het derde deel exclusief voor Switch. De game komt op 28 oktober uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit nou echt alleen maar vechten of bevat deze games ook interessant level design?

0

@Mmo-veteran Als het lijkt op de vorige twe Bayo games dan is het vooral lopen-vechten-lopen-vechten-lopen-boss met af en toe een cutscene ertussendoor. De levels zien er over het algemeen degelijk tot best goed uit, maar verwacht vooral open plekken met gangetjes ertussen. Dit klinkt negatiever dan dat het is.

0
test

Zit stiekem meer verhaal in dan ik dacht.

0

Aanbevolen voor jou