Update: Releasedatum Warzone bekend

Update: Releasedatum Warzone bekend

Update: Vanochtend verscheen Call of Duty: Warzone, de battle royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare, voortijdig op YouTube. Nu is de releasedatum van de nieuwe modus onthuld.

Er gingen al lange tijd geruchten rond dat er binnenkort een battle royale-modus van Call of Duty Modern: Warfare verschijnt. Nu is er een timer verschenen op de 'verborgen'modus die aftelt naar morgen 16:00. Het lijkt erop dat dit gaat om de lancering van Warzone. Het tabblad is hieronder te bekijken.

Call of Duty: Warzone komt waarschijnlijk morgen uit op alle platformen.

Warzone

Origineel Bericht: Het YouTube-kanaal Chaos heeft - mogelijk te vroeg - Warzone, de battle royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare, onthuld.

Eerder lekte het bestaan van de battle royale-modus al uit, maar nu zijn er ook echte beelden van te zien. Waarschijnlijk is het YouTube-filmpje te vroeg online geplaatst en breekt Chaos hiermee een embargo, aangezien wereldwijd nog geen andere aankondiging is gedaan.

De battle royale-modus wordt free-to-play en komt ook als standalone game beschikbaar, dus spelers hoeven niet Call of Duty: Modern Warfare te kopen. Daarbij wordt de gameplay cross-platform, zodat spelers op verschillende systemen met en tegen elkaar kunnen spelen.

De game krijgt zover bekend twee modi. Daarbij kunnen mensen alleen spelen, of in teams van twee en drie. In totaal doen er 150 spelers per potje mee. Mensen kunnen killstreak- en revive-tokens kopen door stations te plunderen. Meer details, zoals de releasedatum van Warzone, zijn nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cross-platform tussen welke platformen?

0

@Millman7 tussen Nokia 3310, GameCube en Xbox 360.

0
test

@Millman7 Momenteel is CoD cross-platform tussen PS4, XBO en PC.

0
test

@MelvinChowder nice! Ps4 dus ook. Ik heb wat ps4 vrienden maar ben zelf tegenwoordig liefhebber van mn gamelaptop. Was eigenlijk wel klaar met cod maar misschien is dit wel leuk om op te pakken.

0

Aanbevolen voor jou