Battle royale-game rondom Pac-Man aangekondigd

Battle royale-game rondom Pac-Man aangekondigd

Bandai Namco heeft Pac-Man Mega Tunnel Battle aangekondigd, een battle royale-game met het iconische gamepersonage in de hoofdrol.

De game komt op 17 november exclusief uit op Google Stadia en gaat zo'n 20 euro kosten. Er is al wel een gratis demo op de dienst beschikbaar.

64 verschillende spelers proberen als laatste Pac-Man over te blijven. Daarbij kunnen spelers hun eigen Pac-Man customizen. De game krijgt ook een spectatormodus. Hierin kunnen mensen naar wedstrijden van anderen kijken en bepalen dat er bepaalde items in het veld komen te liggen waarmee spelers nog meer uitdaging voor hun kiezen krijgen.

Pac-Man Mega Tunnel Battle wordt ontwikkeld door Heavy Iron Studios, dat tot nu toe vooral gelicenseerde Disney-games heeft gemaakt. Ook heeft de studio geholpen met de ontwikkeling van Marvel's Avengers en Crash Bandicoot 4: It's About Time.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk! *Google Stadia* ... oh.

0

Het valt me de laatste tijd op dat ik nieuws op Tweakers en andere websites pas een dag of twee later hier online zie verschijnen. Heeft dat te maken met de Corona?

0

Aanbevolen voor jou