Batman Arkham Collection verschijnt in september

Batman Arkham Collection verschijnt in september

De Batman Arkham Collection wordt in september in de vorm van een speciale steelbook-editie uitgebracht. De collectie bevat de definitieve versies van alle spellen in de trilogie.

Op de websites van verschillende retailers, waaronder Bol.com, is een Steelbook-editie van de Batman Arkham Collection verschenen. De speciale editie, welke 49,99 euro kost en verkrijgbaar is voor de PlayStation 4 en Xbox One, bevat Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight en alle uitbreidingen.

In november vorig jaar werd al gehint naar de Batman Arkham Collection, toen de collectie kort op de Xbox Store te zien was. De collectie wordt omschreven als de 'ultieme game-ervaring voor Batman-fans' en bestaat uit de definitieve versies van alle spellen in de trilogie. Bovendien bevat de PlayStation 4-versie van de collectie een exclusieve Batman Earth 2-outfit voor Batman: Arkham Knight. De Batman Arkham Collection kan nu al worden gereserveerd en verschijnt op 5 september.

Fans wachten al lange tijd op een aankondiging van een nieuwe Batman-game van ontwikkelaar Rocksteady. De laatste titel, Batman: Arkham Knight, dateert namelijk alweer van 2015. In juni was de ontwikkelaar niet aanwezig op E3, omdat ze druk aan het werk waren met hun 'volgende grote project'. Volgens verschillende geruchten werkt Rocksteady op het moment aan een nieuwe Batman-game, maar dit heeft de ontwikkelaar zelf niet bevestigd.

Batman Arkham

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Moet gezegd worden dat het ontbreken van Arkham Origins die game zwaar te kort wordt gedaan, want die was zeker niet slecht!

0

Aanbevolen voor jou