Banjo-Kazooie vanaf vrijdag verkrijgbaar op Nintendo Switch Online

Banjo-Kazooie vanaf vrijdag verkrijgbaar op Nintendo Switch Online

De klassieke 3D-platformer Banjo-Kazooie is vanaf vrijdag verkrijgbaar via Nintendo Switch Online.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Eind vorig jaar werd al duidelijk gemaakt dat het spel ergens in januari zou verschijnen, maar nu is de precieze releasedatum bekend.

De game wordt onderdeel van de Nintendo 64-app die eerder dit jaar is gelanceerd en beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-abonnees die ook betalen voor het uitbreidingspakket.

De komst van Banjo-Kazooie naar Nintendo Switch Online is groot nieuws voor Nintendo-gamers. Het is voor het eerst sinds de oorspronkelijke Nintendo 64-release dat de game weer op een Nintendo-platform speelbaar is. Ontwikkelaar Rare werd door Microsoft gekocht en de Banjo-Kazooie-games zijn dus wel speelbaar op moderne Xbox-consoles.

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Iemand ervaring met de N64-uitbreiding? Ik meende me te herinneren dat het in het begin niet echt lekker werkte. Is dat al een beetje opgelost?

0
test

@Luigi1985 Dat wou ik nou ook vragen. Of er al verbeteringen zijn?

0
test

@Luigi1985 Volgens mij is het niet verbeterd sinds de launch. Toch heb ik geen moeite met de app en de games. Ok op de pc met emulators ziet het er beter uit, maar toch vind ik het gemak en de save functie erg lekker op de switch. Voor wat er op staat is het wel te duur imo, hopelijk komen ze wat sneller met nieuwe games voor de N64.

0

Gelijk even in handheld mode proberen maar die zwarte balken links en rechts zijn meh heeft de xbox versie ook niet. Oot draait wel lekker dus ga er vanuit dat dit ook vlekkeloos gaat.

0
test

@Ritch "heeft de xbox versie ook niet". Hoe dan? Is het een 4:3 beeld uitgerekt over 16:9? Of hebben ze het totaal aangepast en is er een 16:9 beeldverhouding als render toegevoegd aan de game? Dan is het niet geheel een emulatie, maar een port.

0

@Exalian-1 Wauw. Uiteraard doel ik op dat VOOR MIJ het beeld er daar beter uitziet.

0

Aanbevolen voor jou