Banjo-Kazooie komt in januari uit op Nintendo Switch Online

Banjo-Kazooie komt in januari uit op Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online-abonnees kunnen in de loop van januari 2022 aan de slag met Banjo-Kazooie.

De game wordt onderdeel van de Nintendo 64-app die eerder dit jaar is gelanceerd en beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-abonnees die ook betalen voor het uitbreidingspakket. Eerder was al bekend dat de klassieke 3D-platformer naar de service zou komen, maar het was nog niet duidelijk wanneer.

Nintendo bevestigde de releasemaand via social media, al is een precieze datum nog niet bekend. Onlangs werd Paper Mario al aan de service toegevoegd. Andere games die nog aan de service moeten worden toegevoegd, maar nog geen datum hebben, zijn onder andere Zelda: Majora's Mask. F-Zero X en Pokémon Snap.

De komst van Banjo-Kazooie naar Nintendo Switch Online is groot nieuws voor Nintendo-gamers. Het is voor het eerst sinds de oorspronkelijke Nintendo 64-release dat de game weer op een Nintendo-platform speelbaar is. Ontwikkelaar Rare werd door Microsoft gekocht en de Banjo-Kazooie-games zijn dus wel speelbaar op moderne Xbox-consoles.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een van mij favoriete games op de Nintendo 64. Heb er zin in

0

@Saria282 Zeker ijzersterk. Mario 64 was een trendsetter maar wat mij betreft was het Banjo die 3D platforming pas echt toegankelijk maakte voor het grotere publiek door ijzersterke controls. Toch heb ik een grotere liefde voor Banjo Tooiie. Het feit dat ze het spel net iets TE groot aan hebben kunnen laten voelen was een prestatie op zich.

0
test

@gimbal2 De eerste 2 games van banjo en kazooie vond ik leuk om te spelen. Behalve de derde deel maar die word ook totaal veranderd met auto's en andere dingen. Dat vond ik jammer

0
test

@gimbal2 sluit ik me volledig bij aan beide games zijn goed maar vooral bij tooie is het qua gevoel een grotere uitdaging.

0

Aanbevolen voor jou