Boek voor 40-jarig jubileum van Pac-Man in de maak

Boek voor 40-jarig jubileum van Pac-Man in de maak

Cook and Becker gaat in samenwerking met Bandai Namco een boek uitbrengen over het populaire gamepersonage Pac-Man. Dat werd vandaag bekend via een persbericht.

Het gele mannetje blaast dit jaar veertig kaarsjes uit en dit wordt groots gevierd. Eén onderdeel van de festiviteiten is een boek over de geschiedenis van Pac-Man. In het boek komen veel betrokkenen bij de games aan het woord. Het boek wordt uitgeven door de Nederlandse uitgeverij Cook and Becker en geschreven door Arjan Terpstra, Tim Lapetino en Katsuaki Kato. “We zijn heel blij dat we de kans hebben gekregen om dit eerste speciale boek te hebben geschreven over de geschiedenis van dit iconische spelpersonage", zegt schrijver Arjan Terpstra. "We hebben tientallen interviews kunnen afnemen met mensen die in de jaren 1980 betrokken waren bij het ontwerp, de productie en de verkoop van Pac-Man, zowel in Japan als in de VS, en zijn zeker dat een deel van het materiaal volledig uniek is".

Het boek komt in november uit en is vanaf juli te reserveren. Het is mogelijk om een normale hardcover-versie van het boek te bestellen of een ‘special edition’ met wat extra’s. Wat die extra’s zijn, wil Bandai Namco nog niet bekendmaken.

Meer informatie is te vinden op de website van Cook and Becker.

pacman

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch wel verplichte kost om te kopen voor elke oudere gamer :-) als de prijs ene beetje redelijk is zal ik hem ook wel gaan aanschaffen lijkt me wel leuk , mede ook omdat ik die tijd bewust heb mee gemaakt de goede oude tijden

0

Aanbevolen voor jou