Babylon's Fall had gisteren minder dan 10 gelijktijdige spelers op Steam

Babylon's Fall had gisteren minder dan 10 gelijktijdige spelers op Steam

Het nieuwe PlatinumGames-spel Babylon's Fall is niet populair: gisteren waren er op een bepaald moment minder dan tien gelijktijdige spelers op Steam.

Dat blijkt uit cijfers van Steamcharts. Op het drukte moment van de dag wordt het spel nog door bijna tweehonderd mensen gelijktijdig gespeeld, maar de gemiddelde spelersaantallen blijven gestaag zakken.

De game, die is ontwikkeld door PlatinumGames (Bayonetta, Nier: Automata) en wordt uitgegeven door Square Enix, kwam begin maart uit op pc en consoles, maar had vanaf het begin af aan al moeite met het vinden van een publiek. Deels lijkt dat te komen door het verdienmodel - de game kost niet alleen 69,99 euro op Steam, er is ook een seizoensgebonden battle pass die gekocht kan worden. Inmiddels kan het spel wel tijdelijk met 30 procent korting gekocht worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Holy moly er zijn gangbangs met gelijktijdig meer mensen

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver En dat is ook nog eens free to play. Dat had deze game ook moeten zijn.

0

@denver Dit is geniaal, hulde

0
test

Om de schade de beperken mag ik hopen dat ze de marketing afdeling al hebben ontslagen want die hebben echt niks gedaan om de game onder de aandacht te brengen.

0
test

@Fr3nzy Ze hebben best wat gedaan hoor, het DRM allways online heeft de game omzeep geholpen en de game ziet er gewoon uit alsof hij een BETA is, dus het is ook niet iets waar je al te graag teveel mee te koop loopt. Had veel potentie ben teleurgesteld, zag er in het begin interresant uit dus de PR zat wel snor.

0

Aanbevolen voor jou