Axiom Verge 2 komt in augustus naar Steam

Axiom Verge 2 komt in augustus naar Steam

Op 11 augustus verschijnt Axiom Verge 2 op Steam.

Dat heeft Thomas Happ Games aangekondigd. De game verscheen vorig jaar al op Epic Games Store, alsmede PlayStation 4 en Nintendo Switch. Een PS5-versie staat ook in de planning. De Steam-pagina is hier te bezoeken.

Axiom Verge 2 werd eind 2019 tijdens een Nintendo Indie World-presentatie aangekondigd. Ondanks de verbeterde graphics behoudt het spel een retro-uiterlijk. Ook dit vervolg is een metroidvania, waarin spelers een grote map verkennen.

Axiom Verge 2 ontving een 7,5 op Gamer.nl: "Axiom Verge 2 is een even gedurfd als eigenaardig vervolg. Door de nadruk op het verkennen van de labyrintachtige wereld, komt naar voren hoe knap de spelwereld in elkaar steekt, maar de gevechten lijden er onder. Vechten stelt in Axiom Verge 2 namelijk weinig voor, maar het wordt met iedere nieuwe vaardigheid ook minder belangrijk. Deze metroidvania weet zo’n interessante (dubbele!) spelwereld voor te schotelen, dat dit unieke tweede deel ondanks de slechte start niet als een misser voelt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Klinkt op zich wel interessant. Er zijn al genoeg metroidvania's waar je eigenlijk teveel bezig bent met vechten, eentje waar je meer bezig bent met verkennen en platformen dat heb ik nou juist nodig voor de broodnodige variatie.

0

Aanbevolen voor jou