Attractiepark Super Nintendo World opent aankomende lente zijn deuren

Attractiepark Super Nintendo World opent aankomende lente zijn deuren

Tom Williams, CEO van Universal Parks & Resorts, heeft aangekondigd dat Super Nintendo World in attractiepark Universal Studios in de lente van 2020 geopend wordt in de Japanse stad Osaka. Dit maakt Williams bekend tijdens de Comcast 2019 Media, Communications en Entertainment-conferentie.

De bouw van het attractiepark werd voor het eerst onthuld in 2014 door Universal Studios in combinatie met meerdere parken verspreid over verschillende locaties. Zo worden naast Osaka ook de steden Orlando en Singapore genoemd. Voor de parken in Orlando en Singapore zijn momenteel nog geen data bekend wanneer de attractieparken openen.

Met de onthulling geeft Williams aan dat het park in Osaka attracties heeft die gebaseerd zijn op Mario Kart en Yoshi. Deze attracties vallen onder de eerste fase van het park wanneer het zijn deuren opent in 2020. Zelf gaf de CEO geen details over de attracties, maar wordt momenteel verondersteld dat de Yoshi-attractie een zogenoemde omnimover-attractie moet worden waarin bezoekers in Yoshi-gevormde zitplaatsen worden vervoerd door een bepaald gedeelte van het park. In de attractie rijd je vermoedelijk langs bezienswaardigheden van de binnen- en buitenkant van het park en bevat het meer dan veertig animatronics.

Watch on YouTube

Verder geeft Williams aan dat bezoekers in Super Nintendo World een magnetische polsband krijgen waarmee punten verdiend kunnen worden wanneer ze bijvoorbeeld attracties bezoeken of bepaalde spellen spelen in het park. Deze behaalde punten worden gelinkt met een Nintendo-console waardoor je het aantal kunt opbouwen en kan terugkomen naar Super Nintendo World.

Super Nintendo World

Eerder lekten er al afbeeldingen van modellen van Super Nintendo World in Orlando waarin gedeeltes van het park met variërende thema's te zien waren, zoals Donkey Kong Country. Echter wordt verondersteld dat elk park zijn eigen attracties en lay-out krijgt.

Super Nintendo World in Osaka opent in de lente van 2020. Voor de parken in Orlando en Singapore is momenteel geen openingsdatum bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe vet is een Nintendo atractiepark...

0

Aanbevolen voor jou