Assassin's Creed-vr-game genoemd in vacature van Ubisoft

Assassin's Creed-vr-game genoemd in vacature van Ubisoft

Een vr-game binnen het Assassin's Creed-universum is nog altijd in ontwikkeling bij Ubisoft, zo blijkt uit een vacature.

Een paar jaar geleden liet Ubisoft al weten vr-games gebaseerd op Assassin's Creed en Splinter Cell in ontwikkeling te hebben, maar sindsdien heeft het bedrijf geen details naar buiten gebracht. Ubisoft heeft inmiddels echter een vacature online staan waaruit blijkt dat ze iemand zoeken die aan een vr-game rondom Assassin's Creed kan werken. 

Eerder dit jaar gingen er al geruchten dat de vr-game de codenaam Project Nexus draagt. Spelers zouden in de game personages uit de gehele franchise besturen. Ezio uit Assassin's Creed 2 zou sowieso in de game voorkomen. Daarbij zou de game zoveel mogelijk de gameplay uit de reguliere games aanhouden en een focus op stealth, vechten en klimmen hebben.

Spelers zouden met een snelle beweging van hun pols het iconische, verborgen mes tevoorschijn kunnen halen. Ook zou men zelf kunnen kiezen om realistisch voort te bewegen of te teleporteren in de spelwereld. Nexus zou uit zestien individuele missies bestaan en dus waarschijnlijk geen open spelwereld bevatten. 

Hoe dan ook zijn bovenstaande details nog niet officieel bevestigd.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Dit dus keer 1000. Ik word er echt niet goed van. Wat een creatieve armoede.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ok.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 AC/DC is er ook (heel) groot mee geworden. Iedere keer weer dezelfde 3 akkoorden. Ik vind vooral Odessey geweldig, en zit al jaren te wachten op een AC in VR.

0

Aanbevolen voor jou