Assassin’s Creed Valhalla bevat 'vrijwel geen sidequests'

Assassin’s Creed Valhalla bevat 'vrijwel geen sidequests'

Assassin’s Creed Valhalla bevat bijna geen sidequests in. Dat meldt narrative director Darby McDevitt aan Gamespot.

Vlak voor Ubisoft Forward sprak McDevitt met hetplatform. Daarin vertelde hij dat er vrijwel geen sidequests in Valhalla zitten, in tegenstelling tot eerdere delen. In plaats daarvan zijn er langere verhaallijnen die bij de hoofdverhaallijn horen. De ‘extra activiteiten’, zoals de narrative director ze noemt, zullen meer spontaan gebeuren, in plaats van dat de speler er expliciet naar op zoek moet gaan.

Assassin’s Creed Valhalla komt 17 november uit op de PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia. De game komt op een later moment uit op de Xbox Series X en PlayStation 5.

Lees hier onze hands-on over de nieuwe Assassin’s Creed-game.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ooooh dat is wel goed nieuws! Sidequests weten mij in de basis toch niet lang te boeien. Vaak is de main story een episch, meeslepend verhaal en voelt het zeer urgent om dit verhaal verder te verkennen. Moet je voorstellen dat er in de echte wereld side ook quests zouden zijn. Dat een brandweerman ervoor kiest eerst de kat van de buurvrouw uit een boom boom te vissen, voordat hij besluit om te gaan blussen bij dat gebouw waar 10 man gevangen zit tussen de vlammen...

0
test

@garciagarcia Moet je je voorstellen dat je in de echte wereld op de WC zit en opeens een deuntje ergens afspeelt dat je normaal bij een eindbaas hoort en dat je opeens een levensbalk ziet verschijnen... Dan zou ik toch eerst m'n sidequest afmaken denk ik

0
test

@Ryme Ik zou 7 kleuren stront schijten, en dan meteen even wat mentale hulp inschakelen.

0

De Sidequests wil ik graag wel! Geeft meer vrijheid. Want ik heb geen zin om na een drukke missie, te vissen en steentjes te leggen.

0

Aanbevolen voor jou