Assassin's Creed 4 krijgt open wereld zonder laadtijden | Gamer.nl

Assassin's Creed 4 krijgt open wereld zonder laadtijden | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

De open wereld van Black Flag wordt vergeleken met die van Far Cry 3. Spelers kunnen met schepen van eiland naar eiland reizen en te voet verder gaan op het land, zonder dat er zichtbare laadtijden aan te pas komen. Onder de vijftig unieke locaties in het spel, vallen onder andere steden, jungles en grotten met verborgen schatten.

De game draait om het piratenleven in het Caribisch gebied, ten tijde van 1715. Spelers besturen Edward Kenway, de grootvader van Connor uit A a in's Creed 3, die zijn eigen schip genaamd de Jackdaw heeft. Er kunnen upgrades voor het schip worden vrijgespeeld en gevechten met andere schepen worden aangegaan.

8 studio's

Ubisoft onthulde dat er acht studios aan de game werken. Ubisoft Montreal is de leidende studio, maar Singapore, Kiev, Sofia, Annecy, Quebec, Bucharest en Montpellier helpen ook mee. De game komt naar PC en zowel de huidige als de volgende generatie consoles. Ubisoft stelt dat de PlayStation 4-versie veel betere graphics krijgt en dat er gebruik zal worden gemaakt van de nieuwe controller.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou