Aspyr geeft tijdelijke oplossing voor Star Wars Kotor 2-bug op Switch

Aspyr geeft tijdelijke oplossing voor Star Wars Kotor 2-bug op Switch

Ontwikkelaar Aspyr heeft een cheat naar buiten gecommuniceerd waarmee spelers van de Switch-versie van Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords een game-breaking bug kunnen omzeilen.

Eerder deze week kwam naar buiten dat er een bug in de Switch-versie van Star Wars: Kotor 2 zit waardoor mensen de game niet uit kunnen spelen. Er is een crash die plaatsvindt na het Basilisk Crash-filmpje wanneer spelers op Onderon landen.

Aspyr heeft inmiddels naar buiten gecommuniceerd dat het op de hoogte is van het probleem en dat het werkt aan een patch om het op te lossen. In de tussentijd kunnen spelers echter een cheatcode gebruiken wanneer ze deze crash tegenkomen. Het bedrijf schrijft in een FAQ het volgende: "Klik driemaal op de linker analoge stick, open het cheatmenu, kies warp, en reis naar OND504." Op die manier slaan mensen een gedeelte van het spel over.

Aspyr werkt op dit moment samen met Saber Interactive aan een volledige remake van de eerste Knights of the Old Republic. Die game moet op een onbekende datum op PlayStation 5 en pc uitkomen. Het bedrijf gaf eerder ook opnieuw Star Wars: Jedi Knight 2, Episode 1 Racer en Republic Commando uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou