Argentijnse televisiezenders zenden de Mario-film al uit

Argentijnse televisiezenders zenden de Mario-film al uit

Hier kan Nintendo niet blij mee zijn

Argentijnse televisiezenders zoals Gen TV hebben The Super Mario Bros. Movie al uitgezonden, terwijl de animatiefilm nog in de bioscoop draait.

Opvallend daarbij is dat het niet om een kwalitatief lage opname met bijvoorbeeld een smartphone gaat, maar een versie die schijnbaar van hoge kwaliteit is. Het is niet bekend hoe Gen TV aan de film komt, maar het is logischerwijs niet de bedoeling dat de film al uitgezonden wordt.

Volgens TheGamer-redacteur Axel Bosso, die in Argentinië woont, is Gen TV niet de enige zender in het land die de film al uitzendt. De zender heeft wel een lange geschiedenis met het uitzenden van films voordat ze de bioscoop uit zijn.

Het is niet duidelijk of Nintendo op de hoogte van het voorval is, maar aangezien nieuws van de situatie nu verspreid wordt over het internet is dat wel waarschijnlijk. Het is ook niet bekend wat voor stappen het bedrijf kan ondernemen om dit tegen te houden.

Hoe dan ook doen Nintendo en Illumination goede zaken met de film. Verwacht wordt dat The Super Mario Bros. Movie meer dan een miljard dollar op gaat leveren. Nintendo's Shigeru Miyamoto bevestigde onlangs dan ook dat er meer films gebaseerd op Nintendo-franchises komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nintendo is niet vies van een flinke rechtzaak om hun rechten te beschermen met overweldigende agressie. Gok dat de brief al op de post is.

0
test

@FishSt1ck in dit geval terecht ook. Dankzij die uitzending is hij waarschijnlijk ook in goede kwaliteit op het net te vinden.

0
test

@do365nic alleen wel met Argentijnse audio. Dus dat word goede kwaliteit met engels gemonteerde cam audio wat je vaker ziet. Nee bedankt.

0
test

@MissMeNL ja ik zeg ook niet dat dit De manier is om hem te kijken, maar je hebt gelijk.

0

Aanbevolen voor jou