Arceus en Darkrai zijn te vangen in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Arceus en Darkrai zijn te vangen in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Spelers van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl kunnen dankzij een nieuwe update nu Arceus en Darkrai vangen in de games.

Daarvoor moet wel eerst update 1.3.0 gedownload worden. Alleen mensen die Pokémon Legends: Arceus hebben kunnen Arceus in de andere games vangen. Men moet een savefile hebben waarin alle hoofdmissies zijn voltooid. Ook moeten de Elite 4 in Brilliant Diamond of Shining Pearl zijn verslagen en de moet de National Dex zijn vrijgespeeld door 150 verschillende pokémon te zijn tegengekomen. Vervolgens verschijnt er een Azure Flute op het bed van de speler. Door hier bij de Spear Pillar op Mount Coronet op te blazen, verschijnt Arceus.

Om Darkrai te vangen is Legends: Arceus niet benodigd. Wel moet men in Brilliant Diamond of Shining Pearl de Elite 4 verslagen hebben en de National Dex hebben. Verder moet de missie rondom pokémon Cresselia geklaard zijn en moet men een member card hebben die als Mystery Gift wordt aangeboden tussen 1 en 30 april. Daarmee kan men naar Newmoon Island reizen, waar Darkrai te vangen is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou