Apex Legends Mobile vandaag uit, ontmoet nieuwe legend Fade

Apex Legends Mobile vandaag uit, ontmoet nieuwe legend Fade

Apex Legends Mobile verschijnt vandaag op iOS en Android. Respawn Entertainment heeft in een video gameplay van het spel getoond, alsmede de nieuwe legend Fade, en heeft patch notes uitgebracht met details over de game.

Fade, die vooralsnog alleen in Apex Legends Mobile voorkomt, heeft een passive move genaamd Slipstream, waarmee hij sneller gaat aan het einde van een glijpartij. Zijn tactische move is Flashback, waardoor hij teruggezet wordt op locatie waar hij eerst was. Zijn ultimate is Phase Chamber, waarmee iedereen rondom Fade geen schade kan doen of ontvangen. 

In de volledige patch notes worden ook details gegeven over de eerste battle pass van Apex Legends Mobile. Zo kan Fade in level 25 van de gratis battle pass worden ontgrendeld, en zijn er diverse cosmetische items vrij te spelen.

De mobiele game komt ook uit met vier verschillende modi: Classic Battle Royale, 3v3 (een mobiele versie van Arenas), Quick Battle (een snellere versie van Battle Royale) en Team Deatchmatch. Het is niet bekend of modi zoals Team Deathmatch en Quick Battle ooit naar de console- en pc-versie van Apex Legends komen.

Naast het nieuwe personage Fade zijn de legends Mirage, Wraith, Pathfinder, Gibraltar, Octane, Bloodhound, Caustic, Lifeline en Bangalore speelbaar in Apex Legends Mobile op release. Op een later moment worden meer personages toegevoegd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmm geen controller support. Straks even proberen. Met PUBG mobile haakte ik af door te cluttered interface. Edit: Blijkbaar in-match wel controller support, maar werkt nog niet goed. O.a. invert look is niet mogelijk en het goed afstellen met dead zones werkt nog niet lekker. Ook niet alle controllers functioneren goed, dus hopelijk wordt het gefixed later. Verder ziet het spel er wel netjes uit. Ben benieuwd na een paar patches.

0

Aanbevolen voor jou