Apex Legends lekte een jaar geleden via Reddit

Apex Legends lekte een jaar geleden via Reddit

Apex Legends lekte een jaar geleden al uit op Reddit. Dat blijkt uit een oud bericht op Reddit waarop de map al was te zien.

De gebruiker die elf maanden geleden de map van Apex Legends op een Titanfall Reddit-forum plaatste, werd destijds niet serieus genomen. Niet alleen geloofde niemand hem, de reacties waren ook niet al te positief over de mogelijke nieuwe game.

Apex

“Ik hoop niet dat dit waar is” en “Beter komt er geen battle royale modus aan” waren veel voorkomende reacties. Verder waren er veel reacties van mensen die er heilig van overtuigd waren dat het nieuws niet echt was. Niet onterecht, gezien de grote hoeveelheid neplekken op het internet. Gelukkig voor huidige Apex-spelers klopte het wel.

De battle royale game is razend populair voor zowel beginnende als ervaren spelers. De Legends maken de game divers door de verschillende vaardigheden waar je mee om moet leren gaan. Bovendien kan je in deze battle royale je teamgenoten tot leven brengen. Wil je beter worden in de game? Check hier dan een paar tips.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond de game leuk voor een een weekje. Het is wat mij betreft zeker de beste BR game op het moment maar de ergste frustratiepunten van een BR game blijven helaas intact: 1. Je kan soms binnen een minuut dood zijn omdat je teammaten dan wel tegenstanders de loot hebben voor dat jij iets kan pakken waardoor je zonder wapen rondloopt en geen schijn van kans hebt tegen mensen die wel een wapen hebben. 2. De combat in AL is nogal arcade omdat vooral tijdens de endgame mensen al paarse body armour en shields hebben waardoor ze bulletsponges worden. De combat is dan weinig tactisch en het is gewoon zaak er zo veel mogelijk kogels in te rossen. Ook het gevoel van de guns is wat meh wat mij betreft, ze voelen minder solide aan dan bijvoorbeeld een Battlefield 4 als het gaat om de relatie tussen zaken zoals recoil, range, damage per shot etc. Het schieten in AL voelt allemaal nogal 'afstandelijk' aan, kan het niet beter uitleggen. Bij kills die ik maakte had ik iig nooit een voldaan gevoel. 3. Het constante looten van kistjes etc begint heel snel irritant te worden. Als ik een shooter speel wil ik focussen op de skill met bepaalde wapens en tools die ik tot mijn beschikking heb, niet 85% van de tijd alleen maar bezig zijn met items oppakken en uitwisselen met andere inferieure zooi. Ja, items zoals scopes etc worden automatisch op je wapen gezet maar het blijft af en toe irritant hoeveel troep je heen en weer moet schuiven. 4. Maar het allerergste vind ik toch wel de RNG in de items. Het feit dat iemand gewoon door toeval een betere gun vindt dan een ander killt voor mij elke BR game vroeg of laat. Shooters moeten imo draaien om skill, niet om mazzel hebben.

0
test

@TheChief Het lijkt er op dat BR games dus niks voor jou zijn? 3 van de 4 punten zijn BR eigen.

0
test

@Paxopoxo sluit mij aan bij deze reactie.

0
test

@Paxopoxo ik denk dat het duidelijk is dat BR games op dit moment niks voor TheChief zijn, omdat hij zich stoort aan de opgenoemde punten. Volgens mij is het niet zo dat hij iets tegen BR spelers heeft.

0
test

@Paxopoxo Ik had gehoopt dat, ondanks dat het een BR game is, de zaken die ze in AL hebben aangepakt de game voor mij wel leuk zouden maken. Helaas, de zaken die ik in BR games niet leuk vind hebben nog steeds teveel impact waardoor de ervaring bij mij niet voldoende lol oplevert om erin door te gaan. Bijzonder jammer, want veel aspecten in AL bevallen mij zeker wel, zoals de grafische stijl, de 3 vs 3 combat, de interface, de geluidseffecten etc die zijn allemaal prima.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou