Animal Crossing: NH is snelst verkochte Nintendo-game in Europa ooit

Animal Crossing: NH is snelst verkochte Nintendo-game in Europa ooit

Animal Crossing: New Horizon is de snelst verkochte Nintendo-game in Europa ooit.

Dat heeft het Japanse bedrijf aangekondigd. In een jaar tijd zijn er zeven miljoen exemplaren in Europa van verkocht. Het gaat hierbij om fysieke en digitale exemplaren van de game bij elkaar opgeteld. 

Globaal gezien is New Horizons tot 1 januari dit jaar wereldwijd 31,18 miljoen keer verkocht. Het is niet bekend hoe hoog de teller voor wereldwijde verkopen inmiddels staat. De game is de één na bestverkochte Switch-game na Mario Kart 8 Deluxe.

Stephan Bole, directeur van Nintendo Europa: "We zijn erg dankbaar dat Animal Crossing: New Horizons zo warm is ontvangen door zoveel spelers in Europa. Animal Crossing is al geruime tijd populair in Europa en de aanhoudende groei is te danken aan de liefde die onze fans voor deze unieke reeks hebben."

Eerder deze week werd aangekondigd dat New Horizons morgen een verjaardagsupdate krijgt. Alle spelers krijgen een verjaardagstaart opgestuurd en spelers kunnen meer custom designs opslaan. Ook kunnen paraplu's en vlaggen met custom designs aangepast worden. Tot slot worden er nieuwe items aan de game toegevoegd, waaronder een scheetkussen voor 1 april. 

Animal Crossing: New Horizons

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou