Amazon plaatst Game of the Year-editie van Spider-Man

Amazon plaatst Game of the Year-editie van Spider-Man

Amazon heeft een Game of the Year-editie van de populaire PS4-game Spider-Man geplaatst op zijn website. De plaatsing van de speciale versie laat nog weinig concrete informatie los, maar geeft wel een indruk over de mogelijkheden qua content.

Ondanks het gebrek aan duidelijkheid rondom de inhoud van deze versie wordt verondersteld dat de toevoeging van alle eerder uitgebracht dlc tot de reële mogelijkheden behoort. Na de lancering van de game bracht ontwikkelaar Insomniac Games regelmatig uitbreidingen uit in de vorm van een Season Pass met de naam The City That Never Sleeps. Deze Season Pass kwam in drie fases, namelijk The Heist, Turf Wars en Sliver Linings.

Spiderman

Bij ieder van deze drie uitbreidingen werden nieuwe missies toegevoegd evenals kostuums voor de protagonist. Bij de toevoeging van deze content komt de totale bestandsgrootte van de game op meer dan 70GB uit. Hiermee bestaat de kans dat de dlc geleverd wordt via een downloadcode in plaats van een extra disc. Hoe dan ook is het op dit moment nog onduidelijk of de Game of the Year-editie van Spider-Man deze dlc gaat bevatten of dat het dezelfde content als de huidige versie omvat.

Spider-Man is exclusief verkrijgbaar op de PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bizar die 70 GB...ook met F1 2019, update van 40GB...jeetje man... Zo zit je HDD snel vol. Maar weer ontopic. Hier zat ik op te wachten. Die gaat mooi op de Kerstlijst hehe

0

Aanbevolen voor jou