Amazon Game Studios ontslaat werknemers tijdens E3

Amazon Game Studios ontslaat werknemers tijdens E3

Amazon Game Studios heeft "tientallen" werknemers ontslagen op de laatste dag van E3 afgelopen donderdag.

Dat meldt Kotaku. De werknemers die zijn ontslagen zouden hebben gehoord dat ze zestig dagen hebben om intern een andere positie te vinden. Ook zouden er diverse nog onaangekondigde games zijn geannuleerd.

Amazon bevestigde het nieuws later aan Kotaku. "Amazon Game Studios heeft zijn teams gereorganiseerd, waardoor er prioriteit komt te liggen op de ontwikkeling van New World, Crucible en nieuwe, onaangekondigde projecten die we in de toekomst willen onthullen. Dit is onderdeel van de reguliere cyclus waarin we onze middelen gelijkstellen aan onze lange termijn prioriteiten."

Vorig jaar annuleerde Amazon Game Studios ook al de ontwikkeling van de moba Breakaway. Zoals hierboven gemeld werkt het bedrijf in ieder geval nog aan Crucible en New World. Crucible is een online multiplayergame met arena-elementen en New World een sandbox-rpg die zich afspeelt in een fictieve zeventiende eeuwse Amerikaanse kolonie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

thats is not very fulfilling

0

"hebben gehoord dat ze zestig dagen hebben om intern een andere positie te vinden" Ok. Niet "We proberen er eentje voor je te vinden" zoals je zou verwachten dat een werkgever met haar werknemers om zou gaan, maar "dop je eigen bonen maar".

0

@gimbal2 Dit is naar Amerikaanse standaarden al heel wat.

0

Aanbevolen voor jou