Amazing Bomberman voor Apple Arcade onthuld

Amazing Bomberman voor Apple Arcade onthuld

Konami heeft gisteren Amazing Bomberman onthuld. De game komt exclusief naar Apple Arcade.

Amazing Bomberman komt aanstaande vrijdag al uit op Apple Arcade en wordt via die service speelbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Het is niet bekend of het spel op een later moment ook naar andere systemen komt.

De game bevat zeven verschillende levels, bestaande uit nieuw gecomponeerde nummers van zowel Japanse als internationale artiesten. Het tempo van de muziek bepaalt verschillende elementen in deze nieuwe versie van de klassieke actiegame. Er is een multiplayermodus voor vier spelers, al kan men de game ook alleen spelen.

Afgelopen juni kondigde Konami al Super Bomberman R 2 voor PS5, PS4, Xbox-consoles, Switch en Steam aan. Het spel heeft niet alleen de gebruikelijke klassieke spelstanden, maar ook een Castle Mode, waarin een team van maximaal vijftien spelers moeten proberen schatkisten te bereiken, terwijl een speler ze probeert tegen te houden. Ook zit er een battle royale-modus in de game voor 64 spelers. Het spel moet ergens in 2023 uitkomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kreeg laatst 3 maanden gratis Apple Arcade...heb het nog niet aangeraakt. Kan me er om een of andere reden niet toe zetten om te gamen op m'n mobiele telefoon.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou