Allereerste Nederlands kampioen Allround Gaming is bekend

Allereerste Nederlands kampioen Allround Gaming is bekend

Mike de Vos gaat er met de winst naar huis

De finale van het NK Allround Gaming werd afgelopen zaterdag gespeeld in de Esports Game Arena te Alphen aan den Rijn. Winnaar Mike de Vos werd gekroond tot allereerste Nederlands kampioen en ging naar huis met 3000 euro aan bol.com-tegoed.

Het NK Allround Gaming is een initiatief van gameplatform Power Unlimited, waarbij de Nederlandse titel gaat naar de gamer die gemiddeld het beste is in vijf uiteenlopende genres. Na vijf voorrondes met populaire gratis games als Rocket League en Fortnite streden twintig deelnemers in de Esports Game Arena om de titel. Mike de Vos, ook wel bekend als Fairshooter, ging er met de winst vandoor en werd gekroond tot de allereerste Nederlands kampioen Allround Gaming.

View post on X

Nederlands kampioenschap brengt communities samen

Het NK Allround Gaming werd door Power Unlimited uitgezonden op livestreamplatform Twitch en TikTok. Martin Verschoor, creative director van Power Unlimited, benadrukt dat het initiatief bedoeld is om verschillende communities bij elkaar te brengen.

“Honderden gamers hebben geprobeerd om Nederlands kampioen te worden en hebben een fantastisch toernooi neergezet, met een weergaloze finale en een mooie winnaar”, zegt Verschoor. “Plezier en sportiviteit stonden daarbij voorop. Omdat we vijf genres hebben samengebracht, bracht dat een gezellige sfeer met zich mee, met natuurlijk gezonde spanning.”

Mike de Vos wint met zijn Nederlandse titel 3000 euro aan bol.com-tegoed, terwijl de nummers 2 en 3 naar huis gingen met respectievelijk 1500 en 750 euro aan bol.com-tegoed.

Het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming wordt georganiseerd door Power Unlimited en ondersteund door bol.com, PlayStation, Xbox, JBL, Steelseries, MSI, Samsung, Trust, Turtle Beach en Cooler Master.

 

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

@GamerNL, de link helemaal onderaan de pagina naar van de Discord verwijst naar de YT channel ipv Discord

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

De finale was op 27 mei, dus het nieuws was op de dag van.

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

-1

Aanbevolen voor jou