AI-gedreven sitcom van YouTuber Egbert live vanaf vandaag te volgen op Twitch

AI-gedreven sitcom van YouTuber Egbert live vanaf vandaag te volgen op Twitch

Vanaf vandaag om 17:00 uur

Contentmaker Jeffrey Wirtz, bekend als Egbert, lanceert vandaag een AI-sitcom die 24 uur per dag live te volgen is op streamingplatform Twitch.

Tijdens de show kunnen kijkers onderwerpen aandragen in de chat, waarna de kunstmatige intelligentie een korte sketch maakt.  

De sitcom volgt drie personen - Egbert, Koelka en Tejak - die in een appartement discussiëren over onderwerpen die worden gekozen door de kijkers. De AI creëert vervolgens een script en vertaalt dat naar beeld en gesproken dialogen, op basis van de input van de kijkers en instructies van Wirtz.

Om te voorkomen dat de AI ongepaste content maakt, heeft Wirtz een lijst opgesteld van meer dan 1500 verboden woorden. Als het onderwerp overeenkomt met een van deze woorden, wordt het niet behandeld. Daarnaast controleert de AI het script nogmaals voordat deze wordt vertaald naar beeld, om te zorgen dat er geen verboden woorden in staan.

"Het is eng om te zien hoe snel AI-technologie zich ontwikkelt", zegt de contentmaker. "Ik geloof dat AI ons de mogelijkheid geeft om het leven makkelijker te maken. Het is aan ons om hier een beter leven van te maken."

Wirtz heeft inmiddels de mijlpaal van 100.000 volgers bereikt en heeft besloten om oneindig live te gaan met zijn nieuwe AI-sitcom. 

De show is vanaf dinsdag 17:00 uur dag en nacht te zien op Twitch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou