Activision heeft nu eigen pagina op Steam

Activision heeft nu eigen pagina op Steam

Er is nu een Steam-pagina live voor Activision-games.

De pagina is hier te bezoeken en toont diverse spellen die al verkrijgbaar zijn, zoals Prototype en Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy. De toevoeging van de uitgeverspagina is opvallend, omdat Activision de afgelopen jaren diens games vooral op Battle.net uitbracht in plaats van op Steam. 

De laatste tijd lijkt Activision echter steeds meer interesse te hebben in Steam. Zo verschijnt het dit najaar geplande Call of Duty: Modern Warfare 2 ook op Steam. Gamers hopen dan ook dat toekomstige spellen van Activision - en eerder uitgebrachte games die er nog niet op staan, zoals Crash Bandicoot 4 - in de toekomst ook toegevoegd gaan worden.

Begin dit jaar werd aangekondigd dat Microsoft van plan is Activision Blizzard over te nemen voor een recordbedrag van 68,7 miljard dollar. Beide bedrijven hebben de intentie om dit door te laten gaan, maar de deal moet wereldwijd nog wel goedgekeurd worden door waakhonden die er voor zorgen dat bedrijven geen monopolypositie kunnen krijgen binnen een specifieke markt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

vraag me af hoe dat met accounts zit, moet je dan ook een activision account hebben naast je steam account? en als je alleen een blizzard account zou hebben, werkt dat dan ook?

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou